Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan’dan Boğaziçi Açıklaması: 'Yürekleri Yetse Cumhurbaşkanı İstifa Etsin Diyecekler'

etiket Erdoğan’dan Boğaziçi Açıklaması: 'Yürekleri Yetse Cumhurbaşkanı İstifa Etsin Diyecekler'

Batuhan
05.02.2021 - 14:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olayları, oradaki öğrencilerimizin bir olayı olarak tanımlamak ve bunu bu şekilde kabul etmek mümkün değil. Yürekleri yetse Cumhurbaşkanı da istifa etsin diyecekler' dedi. Daha sonra partisinin kadın kongrelerine canlı bağlantıyla katılan AKP'li Cumhurbaşkanı, “Lezbiyenlerin dediklerine takılmayın. Ailenin direği annedir anne' şeklinde konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulundu.

"Ortak hareket ettikleri akademisyenler de maalesef bu işin içinde yer alıyor"

"Ortak hareket ettikleri akademisyenler de maalesef bu işin içinde yer alıyor"

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

  • Ülkemizde malum son zamanlardaki sorunlarla ilgili bu konuları görüşme şansımız oldu.

  • Şunu çok açık ve net söylemeliyim, sizler zaten tespit etmiş durumdasınız şuanda ündeki olayları oradaki öğrencilerin bir olayı olarak tanımlamak o şekilde kabul etmek mümkün değil .Bunun oradaki öğrencilerimizle yakından uzaktan alakası yok.

  • Dün akşam dağdan beslenenlerin Kadıköy’de yapmış olduğu çağrı ve orada yapmış olduğu gösteriler bunun çok açık ve net göstergesidir. Ortak hareket ettikleri akademisyenler de maalesef bu işin içinde yer alıyor.

  • Akademisyenlerin içinde bunu kabullenmeyenler de var ama bu işe teşne olanlar da var. Maalesef şunu öğrenememişler, bu ülke bir hukuk devletidir,

  • * YÖK’ün bir yetki, alanı var ve Cumhurbaşkanı’nın burada yetkilileri var. Ben bundan önce Boğaziçi’ne iki tane rektör atamıştım.

  • Şimdi de Melih Beyle ilgili de 9 tane aday önüme geldi bu 9 adaydan bir tanesi olan Melih Bey’i yine aynı şekilde atamasını yaptım. Peki Melih Bey kimdir nedir diye baktığımız zaten iki farklı üniversitede rektörlük yapmış insan.

  • Boğaziçi ile ilişkileri olan bir insan, alanında başarıları olan bir arkadaş. Bazı televizyon kanalları çıksa sürekli istifa etmelidir diyor yürekleri yetse Cumhurbaşkanı da istifa etmelidir diyecekler.

  • Osman Kavala’nın karısı da bu provokatörlerin arasında yer alıyor.

"Lezbiyenlerin dediklerine takılmayın. Ailenin direği annedir anne"

"Lezbiyenlerin dediklerine takılmayın. Ailenin direği annedir anne"

Erdoğan daha sonra partisinin Adıyaman-Edirne-Erzurum-İzmir-Kırşehir-Mersin-Osmaniye 6'ncı olağan il kadın kolları kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı

Erdoğan, “Türkiye'de kadınları yok sayan, görmezden gelen, kadınların gücünü harekete geçiremeyen bir siyaset başarıyla ulaşamaz. Kadınların siyasete ve sosyal hayata katılımının altındaki en büyük adımlarının arkasında hep AK Parti yer alıyor. Bugün ülkemizde eğitimden istihdama, siyasete kadar kadınlar oldukça önemli yere gelmişse bunun arkasında böyle kararlı bir mücadele vardır” ifadelerini kullandı.

Yine farklı kesimleri hedef almayı sürdüren AKP’li Cumhurbaşkanı, AKP’li kadınlara “Lezbiyenlerin dediklerine takılmayın. Ailenin direği annedir anne' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
313
161
143
35
15
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ziya Akbaş

CUMHURBAŞKANI İSTİFA!

Bu da kendini iyice allah sanmaya başladı

Halil Değerli

İstifa istemek yürek işi değil.... ..... İstifa etmek yürek işi...... .... 🤪😡🤪