Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan CHP'ye 'Amorf Bir Parti' Dedi ve Ekledi: 'Atatürk'ü Milletimizinden Kaçırmasına Rıza Göstermeyeceğiz'

etiket Erdoğan CHP'ye 'Amorf Bir Parti' Dedi ve Ekledi: 'Atatürk'ü Milletimizinden Kaçırmasına Rıza Göstermeyeceğiz'

FreiGeist
10.11.2017 - 15:48 Son Güncelleme: 10.11.2017 - 16:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Birileri çıkmış biz Atatürk'e Atatürk dedik diye bir sürü senaryolar yazıyor. Adı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ise bizim bunu ifade etmemizden daha doğal ne olabilir? Söylemi Marksist, faşist çevrelerin tekeline mi bırakacağız? diye sordu ve şöyle devam etti: 'CHP gibi amorf bir partinin Atatürk'ü milletimizinden kaçırmasına rıza göstermeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79'uncu yılı nedeniyle düzenlenen 'Atatürk'ü Anma Töreni'nde konuştu.

Cumhuriyetin kurucusunun adı 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ise bunu ifade etmelerinden daha doğal bir şey olamayacağını ifade eden Erdoğan 'Ülkemizin ve milletimizin bu önemli değerini darbecilerin, vesayetçilerin, ruhu faşist söylemi, marksist marjinal çevrelerin tekeline mi bırakacağız? CHP gibi amorf bir partinin Atatürk'ü milletimizden kaçırmasına rıza göstermeyeceğiz, bunu da böyle bilin. Atatürk'ü özellikle bunların o zihinsel fetişizmine kurban edilmesine de hiç rıza göstermeyeceğiz. Onu Kurtuluş Savaşımızın Gazi'si, milletimizin Mustafa Kemal'i ve Cumhuriyetimizin Atatürk'ü olarak tüm yönleriyle anlayacak ve anlatacağız. Bundan hiç kimsenin rahatsız olmaması, tam tersine ülkemizin bu olgunluğa ulaşmasından dolayı herkesin memnuniyet duyması gerekir' dedi.

Erdoğan'a CHP kanadından ilk yanıt Manisa vekili Özgür Özel'den geldi 👇

TBMM'de yaptığı açıklama ile Erdoğan'ın sözlerine yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Özel 'yürekten değil, anketten gelen Atatürk sevgisi' değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan'ın açıklaması sosyal medyanın da gündeminde 📌

Erdoğan'ın açıklaması sosyal medyanın da gündeminde 📌
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
685
218
118
97
28
20
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Büşra Kazanır

Güldürdü yine pezvnk..

lazkizi53

Dur bi de bunu deneyeyim

Fahri Duğral

Ümmet yetişemiyor...