Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan, Belediye Başkanlarıyla Kampa Giriyor: Seçimlerin Yol Haritası Belirlenecek

Erdoğan, Belediye Başkanlarıyla Kampa Giriyor: Seçimlerin Yol Haritası Belirlenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Aralık’ta Antalya’da belediye başkanlarıyla kampa girecek. Kampta seçimlede belediyelerin izleyeceği yeni yol haritası şekillendirilecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak 5 Ekim 2019’da Kızılcahamam’da yapılan istişare toplantısının ardından, koronavirüs salgını sebebiyle iki buçuk senedir toplantı yapılamıyordu. AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından düzenlenen 30’uncu İstişare ve Değerlendirme toplantısı, 22-24 Aralık’ta Antalya’da gerçekleştirilecek. Üç gün sürecek olan kampa 804 belediye başkanı katılacak.

Bakanlar sunum yapacak

Bakanlar sunum yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Aralık’ta katılacağı kampta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sunum yapacak. 

Türkiye gazetesinden Ebru Karatosun'un haberine göre, belediye başkanları, taleplerini ve yaşadıkları sorunları bakanlara iletecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kampta ayrıca, bazı belediye başkanlarıyla görüşmeler gerçekleştireceği ve meselelerini dinleyeceği ifade ediliyor.

Ekonomik gelişmeler de masada

Ekonomik gelişmeler de masada
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekonomide gelecek altı aylık yol haritası ve 'yeni ekonomi modeli'nin de masaya yatırılacağı kampta belediye başkanlarının bu süreçte neler yapması gerektiği konusunda değerlendirmeler yapılacak. Ayrıca belediyelerin yeni dönemde alabileceği tasarruf tedbirleri ele alınacak.

Kampta, belediye başkanlarının yerel seçimlerden bu yana, projelerinin ne kadarını hayata geçirdiğine bakılarak performans değerlendirilmesi de yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belediye başkanlarına “Vatandaşla iç içe olun, kapılarınızı açık tutun” mesajı vereceği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
demet s.

sadece akp belediye başkanlarıyla kampa giriyorsa akp genel başkanıdır, cumhurbaşkanı değil. haber düzeltilmeli. cumhurun başkanı cumhurun tüm belediye başka... Devamını Gör

Akın

Şimdi kampa, 2023te hapse ☺️ muhalefet seçimi kazandığında ilk iş imralı’daki hapishaneyi genişleterek akp ve mhplileri, ailelerini, belediye başkanlarını, pa... Devamını Gör