Görüş Bildir
Haberler
En Çok Satan Sürpriz Yazar

En Çok Satan Sürpriz Yazar

adem kara
19.11.2014 - 15:35 Son Güncelleme: 01.06.2022 - 13:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Britanyalı çocuk kitapları yazarı Julia Donaldson, Dan Brown, J.K Rowling gibi dünyaca ünlü yazarları geride bırakarak en çok kazanan yazar oldu. Donaldson, son beş yılda toplam 10 milyon pound kazanmayı başardı.

Britanyalı çocuk kitapları yazarı Julia Donaldson, J.K. Rowling, Dan Brown ve Jamie Oliver gibi çok satan yazarları geçmeyi başardı. Nielsen Kitap Satışları Analiz Merkezi’ine göre Donaldson, son beş yılda toplam 10 milyon sterlin kazanmayı başardı.

RAKAMLARA NE DİYOR?

Daha önce yapılan farklı araştırmalara göre Harry Potter serisi yazarı J.K. Rowling, Da Vinci Şifresi’nin yazarı Dan Brown’u, yemek kitabı yazarı ünlü şef Jamie Oliver’ı, Twilight yazarı Stephenie Meyer’ı ve Milenyum serisiyle tanınan Stieg Larsson’u geride bıraktı. Rowling’in, satışlarını geride bıraktığı yazarlar sadece ikişer yıl en çok satanlar listesinde yer almışlardı. Fakat Nielsen’ın yaptığı araştırma sonrasında ortaya çıkan veriler farklılık gösterdi. Rakamlar, Donaldson’ı, 91 milyon sterlini aşkın geliriyle Tüm Zamanların En Çok Satan Yazarı yaptı. Yazarın, aralarında Tostoraman, Süper Kurti ve Minik Balık gibi Türkçeye çevrilmiş 10 kitabı bulunuyor.

GUARDIAN

Kaynak: http://www.taraf.com.tr/haber-en-cok-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın