Görüş Bildir
Haberler
Emre Kınay'ın Tekirdağ'da Salon İsyanı: "Ben Utandım Siz de Utanın"

etiket Emre Kınay'ın Tekirdağ'da Salon İsyanı: "Ben Utandım Siz de Utanın"

Batuhan
06.12.2015 - 15:22

Tiyatro ve dizi oyuncusu Emre Kınay, Ahu Türkpençe ile Tekirdağ'da sahneleyecekleri 'Sonra sonra' oyunu öncesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binası içerisindeki Kültür Merkezi'nin kırık dökük halini fotoğraflayıp sosyal paylaşım sitesine koyup altına, 'Utanıyorum, siz de umarım utanmışsınızdır' diye yazdı. Daha sonra da kameralara salonun halini gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tiyatro salonunun koltuklarının sıfırlandığını söyleyen Kınay, geri kalan kısmının hasarlı olmasını şöyle eleştirdi: “Camlar kırık, parkeler sökülmüş kalkmış, oyun oynayabilecek elektrik yok, dışarıdan sistem kiralıyoruz, sahne zemini berbat, tuvaletleri sormayın. Zaten fuaye, giriş vs. Amaaa seyir koltuklarını sıfırlamışlar. Biz rahat oturalım, tiyatro, oyun ne ki zaten her şartta oynarlar değil mi? İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına, ben bu salonun cüzi düzenlemelerle yapılamamasından utanıyorum. Siz de umarım utanmışsınızdır Belediye Başkanları ve Mv’leri. Tekirdağ’a yakışmadı. Bu halka yakışmadı.”

Kınay, eleştirisini, “Bu arada akşam oyuna yer yok. Ama zaten sizden de hiçkimse hiçbir zaman olmadı, olmayacak. Tiyatro size rağmen devam edecek” sözleriyle tamamladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
384
43
32
14
7
6
0