Görüş Bildir
Haberler
Eltilerin Savaşı: Buse Varol’un Eşi Alişan’ın Ailesiyle Yaşadığı İddia Edilen Sorunları Mercek Altına Alıyoruz

Eltilerin Savaşı: Buse Varol’un Eşi Alişan’ın Ailesiyle Yaşadığı İddia Edilen Sorunları Mercek Altına Alıyoruz

28.05.2022 - 06:38

Alişan, Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile yaşadığı ilişkiden sonra aşka küsmüştü ta ki Buse Varol'u tanıyana kadar. Dostlar Mahallesi isimli dizide tanışan ikili, 6 Mayıs 2018 tarihinde dünya evine girdi. Mükemmel evlilikleri olan çift, aşklarını çocuklarıyla taçlandırdı. 1 kız 1 erkek çocuğu olan ikili arasında son dönemde sular durulmaz hâle geldi. Buse Varol'un Alişan'ın ailesi ile yaşadığı sorunlar, boşanmalarına varan iddialara neden oldu. İşte, soğuk savaşın tüm detayları!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her şey Selçuk Tektaş'ın ölümü ile başladı.

Her şey Selçuk Tektaş'ın ölümü ile başladı.

Ünlü türkücü Alişan, 21 Temmuz 2021'de kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs hastalığı sebebiyle kaybetti. Alişan'ın sevenleri onun acısına ortak olmuş ve aile son derece yıpranmıştı. Alişan, hem yengesine hem kardeşinin çocuklarına verdiği destekle kamuoyunun takdirini toplamıştı. Selçuk Tektaş'ın çocuklarına âdeta babalık yapan Alişan'ın en büyük destekçisi, eşi Buse Varol olmuştu.

Doğum gününde başlayan gerginlik.

Doğum gününde başlayan gerginlik.

Alişan'ın ailesi ile Buse Varol'un arası ikilinin kızlarının doğum gününden itibaren açılmaya başladı. Kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlayan ikili, magazin basınında ayrıldıklarına yönelik haberlerin çıkmasına neden oldu. Magazin muhabirlerinin yönelttiği sorulara aralarında sorun olduğuna yönelik açıklamalar yapan çift, ilişkilerinin üzerinde kara bulutların dolaştığını itiraf etti. Yine de boşanma haberlerini her ikisi de kesin bir şekilde yalanladı.

Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutladılar.

Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutladılar.

Söylentilere göre Alişan, kızının doğum günü pastasında kardeşi Selçuk Tektaş'ın fotoğrafının olmasını istemiş. Eşi Buse Varol, bu duruma karşı çıkarak aile içinde kutladıkları partide böyle pasta yapılmayacağını belirtmiş. Yaşanan krizin ardından rahmetli Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş, kızları ve Alişan'ın annesi, Eliz'in otelde yapılan doğum günü etkinliğine katılmamış. Bunun üzerine ikilinin arasındaki uçurum gitgide açılmış ve ayrılmanın eşiğine gelmişler. Bu olaydan kısa süre sonra görüntülenen Buse Varol'un alyansının olmaması da dikkatlerden kaçmamış. 'Bir açıklama yapmak gerekiyorsa Alişan ile açıklama yaparız.' diyen Varol, ayrılık iddiaları ile ilgili herhangi bir şey söylememiş.

Oğulları Burak'ın doğum gününde ikili mutluluk pozları verdi.

Oğulları Burak'ın doğum gününde ikili mutluluk pozları verdi.

Kızları Eliz'in doğum gününü ayrı kutlayan ikili, oğulları Burak'ın doğum gününde birlikte mutluluk pozları verdi. Buna rağmen Buse Varol, akşam saatlerinde imalı bir paylaşım yaptı. Paylaşımında oğlunu kastederek 'Senden başka kimseye ihtiyacım yok.' diyen Buse Varol, bu sözleri ile Alişan'a gönderme yaptığını düşündürttü. İmalı paylaşımını kısa süre içerisinde sildikten sonra yaptığı paylaşımı revize eden Varol, yeni paylaşımında evlatları sayesinde anne olduğunu belirterek hem kızına hem oğluna olan sevgisini dile getirdi.

Çift, aralarındaki buzları eritmek için Budapeşte'ye tatile gitti.

Çift, aralarındaki buzları eritmek için Budapeşte'ye tatile gitti.

İkili, aralarındaki buzları eritmek için Kasım ayının başlarında Budapeşte'ye tatile gitti. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar ilişkilerinde ve özellikle geniş aile içinde gerilimin dozu düşmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buse Varol eltisi Merve Tektaş'ı sildi.

Buse Varol eltisi Merve Tektaş'ı sildi.

Alişan, kardeşinin ölümünün ardından iki yeğenine kol kanat gerdi. Yeğenleri Ceylan ve Eyşan'a hep destek olan Alişan, yengesi Merve Tektaş'ı da yalnız bırakmadı. Alişan 'Artık 4 çocuğum var.' açıklamasını yaptıktan sonra Buse Varol'un bu durumdan rahatsız olduğu iddia edildi. İddialara göre ikilinin evliliğindeki sorunların patlak verme nedeni, Alişan’ın yengesi Merve Tektaş ve eşi Buse Varol’un arasında kalması.

Buse Varol'un "Biraz da ailenle ilgilen." dediği iddia edildi.

Buse Varol'un "Biraz da ailenle ilgilen." dediği iddia edildi.

Alişan'ın yaptığı açıklamanın ardından Buse Varol'un Alişan'dan biraz da kendi ailesiyle ilgilenmesini istediği iddia edildi. Bu sözü duyup bir hayli içerleyen Merve Tektaş, Instagram hesabından eltisi Buse Varol'u takipten çıktı. Merve Tektaş'ın bu hamlesine Buse Varol'dan karşılık gecikmedi. Birbirlerini takipten çıkan eltilerin hareketleri, Tektaş ailesinde yine bir kriz olduğunu kanıtlar nitelikteydi. Eltilerin birbirlerini tek kalemde silmesiyle ilgili Buse Varol'dan veya Merve Tektaş'tan bir açıklama gelmediği gibi Alişan da herhangi bir açıklama yapmadı. Buse Varol ve Merve Tektaş arasında kırgınlık devam ederken Merve Tektaş kızlarını, kuzenleri Eliz'in doğum günü partisine göndermedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?