Görüş Bildir
Haberler
Denize Düşmek Üzere Olan Otomobile 'Türk Usulü' Kurtarma

Denize Düşmek Üzere Olan Otomobile 'Türk Usulü' Kurtarma

ATKN
12.08.2015 - 16:16 Son Güncelleme: 12.08.2015 - 18:02

İstanbul Beşiktaş'ta, el freni çekilmeden park edilen otomobil geriye giderek denize düşme tehlikesi geçirdi. Gövdesinin yarısı denizde yarısı sahilde kalan otomobilin düşmesini önlemek için vatandaşlar yoğun çaba sarf etti. Bir turiste ait olduğu belirtilen otomobili kurtarma çalışmaları sırasında da ilginç görüntüler ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pakistan uyruklu Kanada vatandaşı Şeriyad Da, otomobilini park ederek ailesiyle Dolmabahçe Sarayı'nı gezmek istedi. Şeriyad Da, el frenini çekmeyi unutunca otomobil bir anda denize doğru hareket etti.

Denize doğru gittiğini fark eden otopark çalışanları ve bazı sürücüler koşarak otomobilin üzerine çıktı, denize düşmesine engel olmaya çalıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatandaşlar, olayı polis ve itfaiye ekiplerine de bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yarıya kadar denize batan ve askıda kalan otomobili çekici yardımıyla çekerek kıyıya çıkardı.

Polis ekipleri, aracın sahibini müzede bularak otoparka getirdi.

Otomobili denize düşmek üzere olduğunu gören turist panik yaşadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Otomobili kurtaran vatandaşlar, el freninin çekilmediğini aracın birden denize gittiğini gördüklerini ve koşarak aracı durdurmaya çalıştıklarını söyledi.

Aracın arka kısmının denize düştüğünü söyleyen vatandaşlar, otomobilin müze ziyaretine gelen turistler tarafından otoparka bırakıldığını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0