Görüş Bildir
Haberler
Efsane Rock Yıldızı Bryan Adams ile Unutulmaz Bir Geceye Hazır mısınız?

Efsane Rock Yıldızı Bryan Adams ile Unutulmaz Bir Geceye Hazır mısınız?

Belki aşkını itiraf ederken, belki de ilk dansını yaparken onun şarkılarını duymuşsundur, etkisi altında kalıp hangimiz romantik anlar yaşamadık ki? Kanadalı ünlü sanatçı Bryan Adams 16 Kasım Cumartesi Günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda sevenleriyle buluşmaya geliyor.

Aşkını ilk kez onun şarkılarıyla itiraf ettin, İlk dansını onun müziğiyle yaptın, Aşkın sona erdiğinde onun şarkılarıyla canlandı hatıraların, Onu dinlerken gözlerin doldu, bazen acıdan ama çoğu zaman mutluluktan. Aslında o, hep hayatının en önemli anlarında yanında oldu...

Ve bu kez belki ilk defa onu canlı olarak izleyip, dinleyeceksiniz. Kim bilir hangi anıların gözlerinin önünden geçip gidecek o anlarda… Bryan Adams 20 yıl aradan sonra tekrar Türkiye'de!

İsterseniz Bryan Adams'ı yakından tanımayanlar için kendisinden bahsedelim...

MTV başta olmak üzere sayısız ödül sahibi ve 100 milyonun üzerinde albüm satışı elde etti.

Cuts Like a Knife, Reckless ve Waking Up the Neighbours gibi önemli albümler, başta Summer of '69, Everything I Do, Run to You, Heaven, Please Forgive Me, Have You Ever Really Loved a Woman?, All for Love,  I Finally Found Someone ve When You're Gone gibi birçok efsane parça hediye ederek gönüllerde taht kurdu.

Sadece bir rock yıldızı değil, sanatın birçok alanında aktif bir deha!

Bryan Adams efsane bir rock şarkıcısı olmakla beraber aynı zamanda multi-enstrumantalist şarkı sözü yazarı ve fotoğrafçı. 15 yaşından itibaren Shock ve Sweeney Todd gruplarında çalmaya başlayan Bryan Adams 18 yaşında iken birkaç demosunu Toronto'daki A&M Records'un beğenisine sundu ve şirketle kontrat imzaladı.

Siz de Bryan Adams ile enfes bir akşama hazırsanız 16 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek konserin biletleri passo.com.tr üzerinden satışta!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
7
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Çok severim Everything I do şarkısını özellikle binlerce kez dinlemişimdir unutulmaz aşk şarkılarına imza attı.