Görüş Bildir
Haberler
Dünyaya Yeniden Gelseydin Hangi Hayvan Olurdun?

Dünyaya Yeniden Gelseydin Hangi Hayvan Olurdun?

Sude Engin
13.05.2023 - 17:02

Hiç dünyaya bir hayvan olarak gelseydin hangi hayvan olarak geleceğini düşündün mü?

Sorunun cevabı evetse test başlasın!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Boş zamanlarında hangi aktiviteyi yapmaktan daha çok keyif alırsın?

4. Hayatının sonuna kadar tek bir atıştırmalık yemek zorunda olsaydın bunlardan hangisini seçerdin?

5. Çabuk sinirlenen bir insan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki intikam almak hakkında ne düşünüyorsun?

7. Hangisi sabrının sınırlarını daha çok zorlar?

8. Peki evin en çok hangi bölümünde vakit geçiriyorsun?

9. Hangi mevsimin insanısın?

10. Son olarak hayatında çok yakın olarak adlandırabileceğin kaç arkadaşa sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tembel Hayvan!

Tembel Hayvan!

Senin kendini en mutlu ve konforlu hissettiğin yer hiç şüphesiz yatağın. Oldukça üşengeç bir insansın ve durduğun yerde bile uyuyabilecek kapasiteye sahipsin. Karmaşadan uzak durmayı ve sakin bir hayat sürmeyi seviyorsun. Kaos ortamları hiç sana göre değil. Bütün bunlar bir araya geldiğinde sen dünyaya yeniden gelseydin kesinlikle tembel hayvan olarak gelirdin.

Kuş!

Kuş!

Sen gezmeyi ve yeni yerler görmeyi çok seven bir insansın. Hiç bitmeyen bir hayat enerjisine sahipsin. Bunların yanında oldukça özgür ruhlu bir insan olduğunu söyleyebiliriz. Sıkıntıya, strese asla tahammül edemiyorsun. Bütün bunlar bir araya geldiği zaman sen dünyaya yeniden gelseydin kesinlikle kuş olurdun.

Aslan!

Aslan!

Sen dışarıdan gelecek tehlikelere karşı her zaman tetikte bekleyen bir insansın. Her zaman herkesten her şeyi beklediğin için insanlara kolay kolay güvenemiyorsun. Güvendiğin ve sevdiğin insanları ise korumak için canını bile hiç düşünmeden feda edebilirsin. Dışarıya karşı oldukça ağırbaşlı ve sert bir duruş sergiliyorsun fakat seni gerçekten tanıyan insanlar ne kadar merhametli ve neşeli bir insan olduğunu bilirler. Bütün bunlar bir araya geldiği zaman sen dünyaya yeniden gelseydin kesinlikle aslan olarak gelirdin.

Bukalemun!

Bukalemun!

Sen çok güçlü bir uyum sağlama yeteneğine sahipsin ve bunun sonucunda da girdiğin bütün ortamlara hemen ayak uydurabiliyorsun. Bunun yanında çok iyi bir gözlemci olduğunu da söyleyebiliriz. Genel olarak sakin bir yapın. Kuvvetli sezgilerin sayesinde bir insanın sana zararının dokunup dokunmayacağını önceden görebiliyor ve böyle durumlarda da o ortamdan uzaklaşmaya karar veriyorsun. Bütün bunlar bir araya geldiğinde sen dünyaya tekrar gelseydin kesinlikle bukalemun olurdun.

BU TESTLER DE İLGİNİ ÇEKEBİLİR!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
61
40
29
16
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deckerstar

Tembel hayvan cikti ben normalde aslan kaplan falan bekliyordum cok komik ama dogru QPSLWMSMWKSOOWSKSİ

Gizem Yenikler

Tembel Hayvan! Senin kendini en mutlu ve konforlu hissettiğin yer hiç şüphesiz yatağın. Oldukça üşengeç bir insansın ve durduğun yerde bile uyuyabilecek kapa... Devamını Gör

Sanane

ALLAH BİRDİR DÜNYAYA BİR KERE GELECEĞİZ SONRAKİ HAYAT AHİRET HAYATIDIR ALLAH'A ŞİRK KOŞAN CEHENNEMDE ALEV ALEV YANACAKTIR EŞHEDÜ EN LA İLAHE İLLALLAH VE E... Devamını Gör