Görüş Bildir
Haberler
Kendini Şımartmak İçin Hangi Aktiviteyi Yapmalısın?

Kendini Şımartmak İçin Hangi Aktiviteyi Yapmalısın?

Sude Engin
04.02.2023 - 12:10

Bu testte seni hayatın koşuşturmacası ve stresi sonucu oluşan kötü hislerden arındırabilecek olan aktiviteyi söylüyoruz.

Hazırsan test başlasınnn!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Söyle bakalımm kalabalık ortamların insanı mısın yoksa sakin ortamların mı?

4. Seni en iyi tanımlayan kelime hangisidir?

5. Pekii kendinde en sevmediğin özellik hangisi?

5. Pekii kendinde en sevmediğin özellik hangisi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an hangisinde bulunma düşüncesi sana daha huzurlu hissettiriyor?

7. Düzenli olarak spor yapıyor musun?

8. Şimdi de bir renk seçer misin?

9. Hangi kokuyu daha çok seviyorsun?

10. Son olarak para senin için ne ifade ediyor?

10. Son olarak para senin için ne ifade ediyor?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Masaja gitmelisin!

Masaja gitmelisin!

Masajın kasları rahatlatarak ağrıları azaltmasının yanında mükemmel bir stres azaltma yöntemi olduğunu da söyleyebiliriz. Doğru bir şekilde yapılan masaj kan dolaşımını arttırarak vücuda yarar sağlar. Sen de günlük hayatın koşuşturmacasında kendini ihmal ediyorsun. Sürekli stres altındasın ve bu stresten bedenin de olumsuz bir şekilde etkileniyor. Bütün bunlar bir araya geldiğinde masaj yaptırmak sana iyi gelecek ve yaralarını saracak.

Doğayla iç içe kamp yapmak sana çok iyi gelecek!

Doğayla iç içe kamp yapmak sana çok iyi gelecek!

Sen doğayla iç içe olmayı, hayvanları, bitkileri ve doğanın getirdiği diğer her türlü şeyi çok seviyorsun. İnsanların bazen kendiyle baş başa kalıp kafa dinlemesi gerekir. Sen de tam olarak böyle bir dönemden geçiyorsun. Kalabalık ortamlar seni çok yoruyor ve gürültüye tahammül edemiyorsun. Bütün bu sebeplerden ötürü doğayla iç içe yapılan bir kamp tatili sana gerçekten çok iyi gelebilir.

Yurt dışı seyahati!

Yurt dışı seyahati!

Sen seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi çok seven bir insansın. Seyahat etmek adeta senin ruhunu dinlendiriyor. Bulunduğun alandan uzaklaşmak, farklı simalar görmek başka bir yerde olduğun süre boyunca sana kendini mükemmel hissettiriyor. Oldukça özgür ruhlu bir insan olduğunu söyleyebiliriz. Bir yere ya da bir insana bağlı olmak sana iyi hissettirmiyor. Bütün bunlar bir araya geldiğinde bir yurt dışı seyahati şu an senin gerçekten ihtiyacın olan bir aktivite haline geliyor.

Çılgınca alışveriş yapmak!

Çılgınca alışveriş yapmak!

Sen dış görünüşüne ve bakımlı olmaya çok önem veren bir insansın. Güzel kombinler yapmayı ve insanların sana beğeniyle bakması seni çok mutlu ediyor. Ama en temelde bunların hepsini kendin için yapıyorsun. Aynaya baktığında gördüğün kişinin her zaman güzel görünmesini istiyorsun. Bütün bunlar bir araya geldiğinde sınırsızca alışveriş yapmak sana çok iyi gelir ve yaralarını sarabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
41
22
18
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın