Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın Tek Kurtuluşunun Bir Zombi Salgını Olduğu Gösteren 10 Kanıt

etiket Dünyanın Tek Kurtuluşunun Bir Zombi Salgını Olduğu Gösteren 10 Kanıt

Sorumlulukların olmadığı harika bir dünya... Bugün hangimiz gündemin bize dayattığı gereksiz konulardan bunalmadık ki? Sanki yeterince derdimiz yokmuş gibi bir de fazladan siyasi meseleler, sağda solda patlayan bombalar, ölen masum insanlar... İnsanları birbirine düşman eden ideolojiler.

Halbuki bunların tamamı gereksiz, trafik kazasında ya da bir bombalı saldırıda ölmezsek en fazla 60 belki 70 yıl yaşanacak bir ömür için bunlara katlanmaya değer mi?

Bence bugün bir zombi salgını olsa günün şartlarından daha kötü bir durum olmayacaktır, aksine iyi yönleri olabileceğini düşünüyorum. Nedenlerini de aşağıda listeliyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tek problemimiz hayatta kalmak olurdu

1. Tek problemimiz hayatta kalmak olurdu

Hanginiz bu probleme bugün de sahip olmadığımızı iddia edebilir? Şunu kabul etmeliyiz ki insanlar zombilerden daha az tehlikeli değil.

2. YGS, LYS, Vize ya da Final... Hepsine elveda!

2. YGS, LYS, Vize ya da Final... Hepsine elveda!

Kölesi olmak zorunda bırakıldığımız sistemin çarklarına parçalanmış kol ve bacaklar sokulduğundan ne okul ne üniversite hiçbiri kalmayacak. Tek gerekli bilgi hayatta kalmak için edinilen bilgi olacak ve bunu da zaten yaşayarak adrenalin dozu yüksek bir şekilde edineceğiz.

3. Tüm evler bizim ne kira derdi var ne de fatura!

3. Tüm evler bizim ne kira derdi var ne de fatura!

Bugün bir ev satın almak için yıllarca çalışmamız gerekiyor, satın almazsak da maaşımızın yarısını kiraya yatırıyoruz. Halbuki bu bizim en temel ihtiyacımız.

Olası bir zombi salgını durumunda zombilerden temizlediğimiz her mekanı mesken edinebiliriz. Okul olur, kütüphane olur, hastaneler, marketler, teknoloji mağazaları.

4. Bütün marketler bizim

4. Bütün marketler bizim

Hangimiz çocukken bir markette gece kilitli kalmayı hayal etmedik ki? Olası bir zombi salgınında dünyadaki tüm marketler, alışveriş merkezleri, giyim mağazaları bomboş ve sahipsiz kalacak. 

Hiç şüphe yok ki zombilerden kaçarken bugün beğensek bile satın almayı aklımızdan dahi geçiremediğimiz en pahalı en kaliteli ayakkabıları giymeyi hepimiz isteriz.

5. Trafiksiz kaza riski olmayan bomboş yollar

5. Trafiksiz kaza riski olmayan bomboş yollar

Dünyadaki bütün araçlara sahipsiz ve bütün yollar boş. Gerisini sizin hayal gücünüze bırakıyorum. Uçaklardan ve helikopterlerden bahsetmiyorum bile onlar benim sakın bulaşmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bütün dünyayı vizesiz gezebilme fırsatı

6. Bütün dünyayı vizesiz gezebilme fırsatı

Dünyanın ülkelere ayrılmış olmasını hep saçma bulmuşumdur. Bu dünya hepimizinse kimin nereye gideceğine kim ne hakla izin verebilir ki? Vizesiz ve sınırsız bir dünya hayal edin. İşte zombi salgını gerçekleştiğinde olacak olan o.

Tek koşul sağ salim gidebilmek, e bütün yollar boş, araçlar sahipsiz, petrol istasyonları oldukları yerde bizi bekliyorlar, benzin zammı, kasko sigorta falan da yok. Arabanın dikiz aynasını mı vurdun? İn arabadan başka bir tanesini al yoluna devam et.

7. Harika dostluklar kurma fırsatı

7. Harika dostluklar kurma fırsatı

Sürekli birbirinizin arkasını kolladığınız bir takımınız ya da arkadaşınız olduğunu hayal edin. Günde onlarca kez kendini riske atıp sizin hayatınızı kurtaran insandan daha güvenilir kim olabilir? 

Tabi bu işler sırayla.

8. Sağlıklı beslenme fırsatı

8. Sağlıklı beslenme fırsatı

Yeterince güvenilir bir arazi bulabilirseniz kendi sebze ve meyvelerinizi yetiştirip hem sağlıklı hem huzurlu bir hayat bile sürebilirsiniz. Mis gibi ulan. İnsan daha ne ister ki.

9. İnsanlığın içindeki şiddeti dışa vurma fırsatı

9. İnsanlığın içindeki şiddeti dışa vurma fırsatı

En psikopat terör örgütü militanından internet kafede cs atan gençlerine kadar herkes eline silah almaya içten bir eğilim taşıyor. Alın size fırsat, çıkın müdür çatıya. Merminiz bitene kadar istediğiniz kadar zombi avlayın. 

Mermi bitince de zaten ya yorulup uyursunuz ya da boynunuz falan koparılır böylece sinirinizi hiçbir canlıya zarar vermeden atmış olursunuz.

10. Zombi olma fırsatı

Düşünsenize en kötü senaryo bile havalı. Eğer sizi parçalayacak vicdansız bir zombi tarafından değil de delikanlı bir zombi tarafından boynunuzdan bir ısırık alıp yaralanmayı başarırsanız dünyanın en cool yaratığına dönüşüyorsunuz.

Tek derdiniz akşama kadar bir iki tane kol yemek falan oluyor. Sürekli gruplar halinde gezip rap klibi tadında bir hayat yaşıyorsunuz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
567
278
127
70
25
15
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın