Görüş Bildir
Haberler
TV
7 Şubat Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?Kim Sürgün Adasına Gitti?

7 Şubat Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?Kim Sürgün Adasına Gitti?

Survivor All Star'da yeni bir eleme heyecanı sürüyor. 7 Şubat tarihinde yayınlanan son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler arasında dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme adayları seçildi. Seçilen eleme adayları arasında bir kişi sürgün adasına yollandı.Acaba Survivor'da adaya kim veda etti,eleme adayı kim oldu,sürgün adasına kim gitti? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor'da oynanan son oyun üzerine Ünlüler ve Gönüllüler arasında kazanan takım belli oldu.2 yarışmacı daha eleme adayı seçildi ve sürgün adasına gönderildi. Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümde 3.eleme adayı Ünlüler takımından seçildi. Peki Survivor eleme adayı kim oldu, sürgün adasına kim gitti,7 Şubat 2022 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim elendi?

Survivor Eleme Adayı KimOldu?

Survivor Eleme Adayı KimOldu?

Ünlüler ile Gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyunu neticesinde ünlüler takımı eleme adayını belirlemek için konseyde toplandı. Haftanın 1 ve 2. dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları Furkan ve Bora olarak belirlenmişti.Pazartesi akşamı yapılan ada konseyi sonrasında ise ünlüler oy çokluğuyla eleme adayını belirledi ve Gizem seçildi. Böylece Gizem sürgün adasına giden 3. isim oldu. Performans birincisi olan Elif 'de diğer eleme adayını seçti. Elif eleme adayı olarak en yakın arkadaşı Sercan'ın ismini verdi. Sercan'ın 3.kez sürgün adasına Elif tarafından gönderilmesi herkesi şaşırttı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın