Görüş Bildir
Haberler
Dün Steam'de En Çok Hangi Oyun Oynandı? En Çok Oynanan 13 Oyun! (3 Aralık 2021)

Dün Steam'de En Çok Hangi Oyun Oynandı? En Çok Oynanan 13 Oyun! (3 Aralık 2021)

Steam her gün sistemli bir şekilde anlık olarak en çok oyuncunun hangi oyunları oynadığını kullanıcılarıyla paylaşıyor, biz de 3 Aralık 2021'de Steam üzerinden anlık olarak en çok oynanan 13 oyunu listeledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

13. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

Gerçekçi dinamikleri ile oyun severleri kendisine bağlamayı başaran bu FPS oyunu, rekabetçiliği sayesinde birçok oyuncuyu da anlık olarak bünyesinde tutmayı başarıyor.

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 75,992

12. Final Fantasy XIV Online

12. Final Fantasy XIV Online

Final Fantasy serisinin en beğenilen oyunlarından bir tanesi olan Final Fantasy XIV'ın online modu da oyuncuları kendisine çekmekte oldukça başarılı oluyor.

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 87,619

11. Mir4

11. Mir4

MMORPG zevkine doyarken aynı zamanda gelir elde edebileceğiniz Mir4 ile oyun oynarken para kazanma zevkine sonuna kadar varabilirsiniz.

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 91,025

10. Halo Infinite

10. Halo Infinite

Efsanevi Halo serisi şimdiye kadar ki en kapsamlı şekilde geri dönüyor. Ücretsiz olarak online çatışmaya katılabilirsiniz.

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 107,792

9. Rust

9. Rust

Survival oyunlarının öncülerinden Rust, oynanışı, çeşitliliği ve atmosferiyle birlikte yüzlerce belki binlerce saatinizi dostlarınızla sırt sırta, düşmanlarınızla mücadele ederek geçirebilirsiniz.

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 116,451

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Grand Theft Auto V

8. Grand Theft Auto V

Kendisinden uzun uzun bahsetmemize gerek yok. Gerek hikayesiyle, gerek oynanışı ile gerekse online tarafında yüzlerce saati sıkılmadan geçirebileceğiniz GTA serisinin son oyunu GTA V...

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 122,823

7. Team Fortress 2

7. Team Fortress 2

Overwatch, Valorant gibi yetenek bazlı FPS oyunlarının öncüsü ve atası olarak kabul edilen Team Fortress 2 yıllardır bu listede kendisine yer bulmayı başarıyor.

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 130,849

6. New World

6. New World

Her sektörde kendisine yer edinmeye çalışan Amazon'un çıkardığı MMORPG oyunu New World, oyuncuları ikiye böldü. Bir kısım oyunu beğenip oynamaya devam ederken, diğer kısım ise oyunun abartıldığını düşünüp oynamayı bıraktı. Ancak hâlâ kendisine listede 6. sırada yer bulabiliyor.

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 131,847

5. NARAKA: BLADEPOINT

5. NARAKA: BLADEPOINT

Dövüş sanatlarından ilham alan bir battle royale oyunudur. Taş-kağıt-makas sistemi ile işleyen oyunda hayatta kalan son kişi olmaya çalışmak için yakın dövüş teknikleri ile mücadele etmeye hazırlanın.

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 134,359

4. Apex Legends

4. Apex Legends

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Apex Legends, Battle Royale türünün başarılı örneklerinden bir tanesi olarak yerini koruyor.

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 216,303

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. PUBG: Battlegrounds

3. PUBG: Battlegrounds

Battle Royale türünün öncülerinden ve en güçlülerinden olan PUBG çıktığı günden beri birçok oyuncuyu bünyesinde toparlayabiliyor. PUBG'nin mobil versiyonu mobil piyasasında dominantlığını gösterirken, PC versiyonu ise ilk 3 sırada kendine yer bulmayı başarıyor.

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 346,402

2. Dota 2

2. Dota 2

Warcraft III'ün bir modu olarak ortaya çıkan ilerleyen süreçte Warcraft III'ü bile geçmeyi başaran Dota serisinin 2. oyunu League of Legends'in de öncüsü olduğu söylenebilir.

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 607,169

1. Counter Strike: Global Offensive

1. Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike serisinin son ürünü CS: GO yıllardır FPS piyasasını domine etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz birkaç yılda oldukça oyuncu düşüşü yaşamış olsa da hâlâ Steam'in en çok oynanan oyunu olarak gözümüze çarpıyor. Valorant'ın çıkışıyla birlikte 2. plana atılan oyun hâlâ kendisini seven oyuncuları bünyesinde tutmayı başarıyor.

Anlık en yüksek oyuncu sayısı: 876,314

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın