Görüş Bildir
Haberler
Düğünler Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı: Çılgın Gelinlerin Başrolde Olduğu Filmler

Düğünler Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı: Çılgın Gelinlerin Başrolde Olduğu Filmler

08.10.2021 - 07:00

Evlenmek, neredeyse her genç kızın hayali. Ama düğüne gelene kadar verilen emekler çoğu zaman göz ardı ediliyor. Evliliğe giden yol her ne kadar rüya gibi geçse de bazen işler fena halde sarpa sarabiliyor. Sizin için derlediğimiz bu listede bir yandan hayalini yaşarken başına binbir iş gelen bahtsız gelinlere, bir yandan da ''Olmaz olsun böyle düğün!'' dedirten olaylara şahitlik edecekseniz. Listedeki bütün filmler kendi içerisinde bir kaos barındırsa da her birinden inanılmaz keyif alacağınıza eminiz. Buyurun, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Bridal Boot Camp - IMDb: 5.2

15. Bridal Boot Camp - IMDb: 5.2

Evliliğe adım atmanın büyük sorumluluklar getirdiğinin hepimiz farkındayız. Ama gelin olmanın öğretildiği ve sizi bu yolculuğa en iyi şekilde hazırlamaya yemin eden eğitmenlerin bulunduğu bir kamp, biraz abartı değil mi sizce de? Gelin Kampı, gelin olmanın bir ders gibi öğretildiği fakat işlerin pek de yolunda gitmediği bir film. 2017 yapımı olan bu film; sizi bir yandan sinirden çıldırtırken bir yandan da oldukça eğlendirecek, bizden söylemesi!

14. Bride Wars - IMDb: 5.5

14. Bride Wars - IMDb: 5.5

Bride Wars, başrollerinde Kate Hudson ve Anne Hathaway'in yer aldığı oldukça sürükleyici ve çekişmelerle dolu bir film. Başrol oyuncularının güzelliklerine bile bir süre sonra aldırmayıp ne kadar hırslanabildiklerine hayret edeceksiniz. Ama bu film bir yandan da sizi kahkahalara boğacak. Bride Wars, evliliği her şeyin önüne koyan ve bu yolda babasını bile tanımayan iki gelinin hikayesi. Hangi gelin en iyisiymiş, görelim bakalım!

13. Jenny's Wedding - IMDb: 5.5

13. Jenny's Wedding - IMDb: 5.5

Jenny's Wedding, size bu zamana kadar izlediğiniz tüm evlilik filmlerini unutturacak türden bir film. Baskıcı ailelerini dengelemeye çalışan iki kadının evlilik hikayesini anlatan bu film, birçok şeyi sorgulamanızı sağlıyor. Filmde ünlü yıldız Katherine Heigl'in performansı da başlı başına bir olay.

12. Runaway Bride - IMDb: 5.6

12. Runaway Bride - IMDb: 5.6

Runaway Bride, Julia Roberts'ın o eşsiz güzelliğini doya doya izleme fırsatı bulduğumuz bir film. Kasabalı güzel bir genç kadın sürekli nişanlanır fakat bu nişanlanmaların sonu bir türlü evlilikle bitmez. Bu durumu duyan ünlü bir gazeteci ise bu kadının peşine düşer ve işler hiç beklenmedik bir hale gelir. Runaway Bride, listemizin en esaslı filmlerinden. Eğer hala bu filmi izlemediyseniz şiddetle tavsiye ediyoruz. Sizi bir yandan eski zamanlara götüren bu film, bir yandan da her şeye rağmen aşkın güzel tarafını görmenizi sağlıyor.

11. Büyük Düğün - IMDb: 5.6

11. Büyük Düğün - IMDb: 5.6

Büyük Düğün'ün kadrosu Şampiyonlar Ligi gibi! Robert De Niro ve Robin Williams gibi usta isimleri izleme fırsatı bulduğumuz bu film, sizi oldukça eğlenceli bir yalanın içinde sürüklüyor. Oğulları evlenen bir çift, boşandıklarını herkesten gizlemeye çalışsa da kaderin cilvesi buna pek izin vermiyor. Büyük Düğün, tam bir aile komedisi. Pazar günleri herkesi televizyon başına oturtup izlemelik filmlerden. Filmdeki gelinimiz Amanda Seyfried de kendinden epeyce söz ettiriyor, haberiniz olsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. The Accidental Husband - IMDb: 5.6

10. The Accidental Husband - IMDb: 5.6

The Accidental Husband, başrolünde bu tarz filmlerde izlemeye pek de alışık olmadığımız Uma Thurman'ın yer aldığı bir komedi filmi. Kendinden emin ve aşk hakkında master yapmış gibi atıp tutan Emma'nın evlilik hazırlıklarına bir intikam planı dahil olur ve baş karakterimiz bocalar. The Accidental Husband ''Büyük lokma ye, büyük söz söyleme!'' dedirten cinsten. İzlerken oldukça şaşıracak ve büyük keyif alacaksınız.

9. Wedding Daze - IMDb: 5.6

9. Wedding Daze - IMDb: 5.6

Wedding Daze; 2008 yapımı, içinizi kıpır kıpır edecek bir film. Sevgilisinin ölümüyle büyük yıkım yaşayan bir adamın, hayattan ümidi kestiği dönemde yeniden hayata bağlanmasını ele alan bu film, Isla Fisher'ın tatlı gelin halleriyle, izlenmeye değer bir hal alıyor. Her ne olursa olsun ümidin her zaman var olduğunu gösteren Wedding Daze, bazı sahneleriyle sizi kahkahaya boğarken bazı sahneleriyle gözlerinizin dolmasına neden oluyor. Wedding Daze, izlediğinize pişman olmayacağınız filmlerden.

8. Kocan Kadar Konuş: Diriliş - IMDb: 5.7

8. Kocan Kadar Konuş: Diriliş - IMDb: 5.7

Konunun çılgın gelinler olduğu bu listede bir Türk filmine yer vermemek olmazdı! Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Kocan Kadar Konuş serisinin ikinci filmi. Ezgi Mola'nın sempatik halleri ve Murat Yıldırım'ın karizması birleşince ortaya muhteşem bir film çıkmış. Oyuncu kadrosunda oldukça usta isimlere yer veren bu filmde büyük sanatçı Hümeyra'nın da yer alması dikkat çekiyor. Hayatının aşkını bulduğunu düşünen ve evde kalmamak için büyük mücadeleler veren Efsun'un ''Hayırlısıyla bir evlenseydim!'' dediği bu hikaye, sizi kahkahalara boğacak.

7. Made Of Honor - IMDb: 5.9

7. Made Of Honor - IMDb: 5.9

10 yıldır aşık olduğunuz fakat bir türlü açılamadığınız bir kadının başkasıyla evlilik hazırlıklarına başladığını duysanız ne yapardınız? Made Of Honor, gelini damattan ayırıp kendine aşık etmeyi kafaya koymuş bir adamın hikayesi. Patrick Dempsey'in akıllara durgunluk veren oyunculuk performansını izlediğinizde kendisine ''Yürü be!'' diyeceksiniz. Eğer ekran başına geçip ''Biraz eğlenebileceğim bir aşk hikayesi izleyeyim!'' diyorsanız bu film tam da size göre.

6. Sahte Gelin - IMDb: 6.2

6. Sahte Gelin - IMDb: 6.2

Ünlü olmanın iyi yanları olduğu kadar zor yanları da var tabii ki. Mesela sırf basından kaçmak için sevdiğiniz adamı başkasıyla evlendiriyormuş gibi yapıp, sonra gerçekten onun elinizden kayışını seyredebilirsiniz! Hiçbir ünlü böyle bir durum yaşamak istemezdi herhalde. İşte Sahte Gelin tam da bunu anlatıyor. İzlerken ''Allah'ım dünyada ne dertler var!'' diyeceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Mamma Mia! - IMDb: 6.4

5. Mamma Mia! - IMDb: 6.4

Mamma Mia, usta oyuncu Merly Streep'in başrolünde yer aldığı ve müzikal niteliği taşıyan bir film. Kızını babasız büyüten bir kadının yaşadıklarını anlatan Mamma Mia, baş karakterimizin kızı evlenmek üzereyken çocuğunun babasını bulma hikayesini anlatıyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden değerli isimlerin yer aldığı Mamma Mia; size müzik dolu, oldukça eğlenceli dakikalar sunuyor.

4. My Fake Fiancé - IMDb: 6.4

4. My Fake Fiancé - IMDb: 6.4

Düğünde takılan altınlar ve gelen paralar, evlenmek için büyük bir teşvik. My Fake Fiance filmi de sırf bu durumu göz önünde bulundurarak evlenme kararı alan iki arkadaşın birbirinden karışık olan hikayelerini anlatıyor. Sizi kahkahalara boğacak olan bu filmin bazı noktalarda sizi büyük şaşkınlığa uğratacağına garanti veriyoruz!

3. My Big Fat Greek Wedding - IMDb: 6.6

3. My Big Fat Greek Wedding - IMDb: 6.6

Çocuklarının 30'lu yaşlara gelip hala evlenmemiş olması, sadece Türkiye'de değil, dünyanın her yerindeki aileler için bir sorun oluyor galiba. Evlatlarının mürüvvetini görmek isteyen bir anne babanın neler yapabileceğini size gösteren My Big Fat Greek Wedding; olay örgüsüyle sizi ekrana kilitleyecek, bizden söylemesi! Bol kahkahalı dakikalar geçirmeye hazır olun.

2. Rachel Getting Married - IMDb: 6.7

2. Rachel Getting Married - IMDb: 6.7

Rachel Getting Married, listemizdeki ikinci Anne Hathaway filmi. Diğer filmlere kıyasla bu filmimiz daha dram ağırlıklı ilerleyen bir yapım. 10 yıldır ailesinden uzak duran ve yaşadığı bağımlılıklar nedeniyle sürekli rehabilitasyon gören Kym, kardeşi Rachel'ın evleneceği haberini aldığında kendisini her şeye hazırlayarak ailesinin karşısına çıkar ve yüzleşme başlar. Aile kavramını size sorgulatan bu film, bazı sahneleriyle gerçekten yüreğinizi yaralıyor. Anne Hathaway'ın usta oyunculuğu ile daha da güzelleşen bu filmi izlemediyseniz, daha fazla gecikmemenizi tavsiye ederiz.

1. Prete-moi ta main - IMDb: 6.7

1. Prete-moi ta main - IMDb: 6.7

Prete-moi ta main, listemizin son filmi. 2006 yılında vizyona giren Fransa yapımı bu film evlilikten bihaber Luis Costa'nın zengin ve şaşaalı hayatını bırakıp bir evcilik oyununa sürüklenmesini konu ediniyor. Ailesinin ''Artık evlenmelisin!'' baskılarına tahammülü kalmayan Luis, bu baskıdan kurtulmak için mükemmel bir plan tasarlıyor. Ama tahmin ettiğiniz gibi evdeki hesap pek de çarşıya uymuyor ve olaylar sarpa sarıyor. Film hakkında daha fazla bilgi verip de heyecanınızı kaçırmayalım. Prete-moi ta main, izlediğinize pişman olmayacağınız ve ön yargılarınızı kırmanızı sağlayacak bir film. Size şimdiden iyi seyirler!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Dinç

Mamma Mia kadar harika bir film var mı ABBA şarkılarıyla süslenmiş harika bir film 2. de öneririm