Görüş Bildir
Haberler
Drew Barrymore, Otobiyografik Bir Kitap Hazırlığında

Drew Barrymore, Otobiyografik Bir Kitap Hazırlığında

FreiGeist
02.03.2015 - 12:01 Son Güncelleme: 02.03.2015 - 13:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Henüz yedi yaşındayken rol aldığı Steven Spielberg filmi E.T. ile küçük yaşta şöhrete kavuşan ve sonrasında da ailesiyle de yaşadığı sıkıntılarla da gündemde olan ünlü oyuncu Drew Barrymore, kendi hayatından çeşitli hikayeleri yazdığı bir kitap hazırlığında. Barrymore, kitabı yayımlamak üzere Dutton Publishing’le anlaştı.

Yapılan ilk basın açıklamasına göre kitap, Barrymore’un 14 yaşındayken kendi başına yaşamını sürdürmesi ya da babasına yalnızca onun anlayacağı şekilde veda etmesi gibi hikayelerden oluşacak. Ünlü oyuncuya göre,kitap her ne kadar dokunaklı hikayeleri konu ediyor olsa da esprili bir dile sahip olacak.

Henüz adı ya da ne zaman yayımlanacağı bilinmeyen kitap, Drew Barrymore’un ilk kitabı değil. 2014 başlarında Find It In Everything isimli bir fotoğraf kitabı yayınlayan ünlü oyuncu, son yıllarda yeni rollerden çok bu tür haberlerle gündeme geliyor. Son olarak geçtiğimiz yıl yayınlanan vasat komedi filmi Blended ‘da izlediğimiz Drew Barrymore, bu yıl vizyona girecek bir başka romantik komedi Miss You Already ‘de Dominic Cooper’la birlikte başrollerde yer alacak.

Bantmag

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
milkymilkycrys

Kraliçeye yakışır ki zaten yazdı WildFlower adında enfes bir kitap aldım buram buram Barrymore kokuyor.