Görüş Bildir
Haberler
Döviz ve Vergiye Rağmen İnsanı Konsol Almak İçin Heveslendirecek 13 Oyun

Döviz ve Vergiye Rağmen İnsanı Konsol Almak İçin Heveslendirecek 13 Oyun

Yeni oyun duyurularını izlemeyi çok seven birisi olarak duyurulan yeni oyunların bilgisayara çıkmayacağını öğrenmek benim için üzücü çünkü Playstation veya Xbox gibi oyun konsolum yok bilgisayarda oynuyorum oyunları. Bu oyun duyurularını izlerken bazen öyle oyunlar çıkıyor ki mükemmel bu bunu oynamam gerek diyorum ama sonra sadece konsola çıkacağını öğreniyorum ve anlık olarak oyun konsolu alma isteği doğuyor içime. Bende bu oyunlardan bazılarını sizler için listeledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Infamous: Second Son

1. Infamous: Second Son

Serinin ikinci oyunu olan Infamous 2'yi Playstation 3 de oynamıştım ve platin kupa almıştım oyunda. Serinin yeni oyunu çıkacağını öğrendiğimde çok mutlu olmuştum ancak Playstation 4'ün çıkış oyunların biri olmasından dolayı ve benim Playstation 4'üm olmamasından dolayı oynayamamıştım oyunu.

2. Bloodborne

2. Bloodborne

Souls-like oyunlara son bir iki yıldır bayılan birisi olarak From Software'ın bu oyununun bilgisayarda olmaması souls-like oyun severi olarak baya üzüyor tabi. Ancak geçenlerde bir yerde okudum Bloodborne'un bilgisayara çıkma ihtimali varmış.

3. Horizon Zero Dawn

3. Horizon Zero Dawn

Action RPG oyunları fazlasıyla seven birisi olarak bu oyunun atmosferini ve evrenini görünce düşmemek elde değildi. Tabi ki oyun yine Playstation'a özel olduğu için oynayamamıştım ta ki geçtiğimiz yaza kadar yapımcı firma oyunu bilgisayara da çıkaracaklarını duyurdular ve ön siparişe açıldığı gibi satın almıştım oyunu. :D

4. Demon's Souls

4. Demon's Souls

Souls-like terimini çıkartan oyun bu oyun Playstation 3'e özel bir oyundu ve geçtiğimiz günlerde de Playstaion 5'in çıkış oyunlarından biri olarak remastered versiyonu ile karşımıza çıktı. PS 5 çok para. :(

5. Detroit: Become Human

5. Detroit: Become Human

Beyond: Two Souls'un çıktığı dönemde interaktif film türündeki oyunların en iyisi olduğunu ve daha iyisinin çıkmayacağını düşünüyordum. Bu düşüncemin ne kadar anlamsız olduğunu Beyond: Two Souls'un yapımcısı olan Quantic Dream, Detroit: Become Human'ı çıkartarak bana göstermiş oldu. Quantic Dream yeni bir oyun çıkarana kadar interaktif film türünün en iyisi Detroit: Become Human benim için.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Until Dawn

6. Until Dawn

İnteraktif film türünde yine çok yüksek bir hayran kitlesine sahip olan bu oyunu oynamak için Playstation 4 alan arkadaşım vardı böyle bir olaya tanık olduğum için bu oyunu bu listeye koymamak olmazdı.

7. Ghost of Tsushima

7. Ghost of Tsushima

Diğer oyunlara kıyasla çok yeni kalan Ghost of Tsushima benim için son yıllarda yapılmış en başarılı action RPG ayrıca görsel tasarım ve ses dizaynı olarak benim için çok üst seviyelerde izlediğim kadarıyla. Umarım ilerleyen dönemlerde Horizon Zero Dawn ve Detroit: Become Human gibi bilgisayara gelir ve oynama fırsatım olur.

8. God of War

8. God of War

God of War serisinin hayranları bir yana action RPG sevenlerin tabiri caizse taptığı bir oyun oldu God of War. Okuduğum ve duyduğum kadarıyla çoğu oyuncu bu oyunu oynamak için Playstation 4 satın almışlar.

9. Gran Turismo serisi

9. Gran Turismo serisi

Yarış oyunları ile alakalı olan yazımda bu oyundan bahsetmedim ama yine bir arkadaşımdan bahsetmek istiyorum burada. Bu oyunu oynamak için zamanında Playstation 3 ve onunla uyumlu orjinal direksiyon seti satın almıştı.

10. Marvel's Spider-Man

10. Marvel's Spider-Man

Süper kahraman oyunlarına karşı zaafım var Batman Arkham serisini bitirdiğimden beri. Küçüklüğümde Spider-Man'in bir oyununu oynuyordum hangisi olduğuna emin değilim ama kesinlikle bu tarz bir oyunu oynamak için Playstation 4 alırdım param olsaydı. :(

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Last of Us serisi

11. The Last of Us serisi

Playstation özel oyunlar denince belki de çoğu kişinin ilk aklına gelen oyundur The Last of Us serisi. Ben nedense iki oyunada dehşet hypelanmadığım için bu oyun için Playstation almazdım ama kesinlikle alanları tanıyorum.

12. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

12. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Skyrim'i saatlerce oynayıp defalarca yeni karakter açmış birisi olarak açık dünya keşif hissinin bol olduğu action RPG oyunlarına bayılıyorum. Bu oyun ve başka bir kaç sebepten ötürü uzun bir süre boyunca hatta hala daha Nintendo Switch almayı düşünüyorum.

13. Uncharted serisi

13. Uncharted serisi

Kendine özgü hikayesiyle ve mekanikleriyle Playstation sahiplerinin kesinlikle oynaması gereken bir oyundur Uncharted serisi. Yine Playstation'a özel bir oyun serisi olduğundan dolayı oyunu oynamak için Playstation almaktan başka çareniz yok ne yazık ki.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
10
5
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?