Görüş Bildir
Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayında Kullanıcılarına Ücretsiz Olarak Sunacağı Oyunlar Belli Oldu

PlayStation Plus'ın Nisan Ayında Kullanıcılarına Ücretsiz Olarak Sunacağı Oyunlar Belli Oldu

PlayStation oyuncularına her ay bedava oyunların yanı sıra pek çok avantaj da sağlayan aylık abonelik sistemi PlayStation Plus'ın bu ay hangi oyunlarla kullanıcılarının karşısına çıkacağı belli oldu. Listede sevilen yapımlar yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyun fiyatları her geçen gün artmaya ve cep yakmaya devam ederken aylık abonelik sistemleri oyuncuların en büyük çıkış yolu oluyor. PlayStation cephesinin kullanıcılarına sunduğu PlayStation Plus da bu sistemlerden en popülerleri arasında.

Zombi temasını sevenler yaşadı

Zombi temasını sevenler yaşadı

Bu ayın ücretsiz PlayStation oyunlarının genel temasını zombiler oluşturuyor. Son yıllarda yeniden sükse yapmış olan oyun türünün başarılı örnekleri nisan ayında PlayStation Plus kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

İlk oyunumuz Days Gone

PlayStation'ın dikkat çeken özel oyunlarından olan ve yakın zamanda PC platformu için de çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan oyun özellikle yaratılan atmosfer ve sürü halinde hareket eden zombilerin ustaca kullanılması ile dikkat çekiyor. 2019 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan bu açık dünya oyununda çeşitli özelleştirmeler yapabileceğimiz motosikletimiz ise en büyük yardımcımız.

Zombie Army 4: Dead War

Zombie Army 4: Dead War

Zombi severlerin yüzünü güldürecek bir diğer yapım ise Zombie Army serisinin dördüncü oyunu olan Zombie Army 4: Dead War. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmüş olan oyun bizleri alternatif bir gerçekliğe davet ediyor. 1940'lı yılların Avrupa'sında Hitler'in zombi birliklerine karşı savaştığımız yapım tam bir aksiyon fırtınası.

Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm

Çıkışını 6 Nisan günü gerçekleştirecek olan oyun direkt olarak PlayStation Plus kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Özellikle platform türünü sevenlerin favori serilerinden olan Oddworld son oyunu olan Soulstorm ile bizleri Abe'in tehlikeler, gizemler ve beklenmeyen sürprizler ile dolu yolculuğuna eşlik etmeye davet ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yukarıda bahsi geçen yapımlardan Oddworld: Soulstorm yalnızca PlayStation 5 kullanıcılarının beğenisine sunulacakken Days Gone ve Zombie Army 4: Dead War'ın ise hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 kullanıcıları için ücretsiz olacağını hatırlatmakta fayda var. PlayStation Plus kullanıcıları bu başarılı yapımların tümünü 6 Nisan Salı günü itibariyle herhangi bir ek ücret ödemeden indirme şansına sahip olacaklar.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın