Görüş Bildir
Haberler
Doktor Eşini Katleden Adam Suç Makinesi Çıktı: Dolandırıcılık Dahil 13 Farklı Suç Kaydı Varmış

Doktor Eşini Katleden Adam Suç Makinesi Çıktı: Dolandırıcılık Dahil 13 Farklı Suç Kaydı Varmış

Ankara’da Op. Dr. Zeynep Erdoğan, 8 ay önce evlendiği eşi Mehmet Erdoğan tarafından bıçaklanarak katledildi. Tedbir kararına rağmen cinayeti işleyen Mehmet Erdoğan'ın 13 suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyet gazetesinden Paşa Alyurt'un haberine göre, cinayetin ardından polis tarafından evinden bir sokak ötede aracının içinde yakalanan Mehmet Erdoğan, eşinin kendisine “Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim” dediğini iddia etti. Mehmet Erdoğan’ın 2020’de dolandırıcılık suçundan cezaevine girdiği, daha sonra Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında salıverildiği bildirildi. Katil zanlısının tehdit, uyuşturucu, hırsızlık gibi 13 suçtan kaydının bulunduğu tespit edildi. Öte yandan çiftin internet üzerinden tanıştığı, Mehmet Erdoğan’ın kendisini mühendis olarak tanıttığı öğrenildi.

Tedbir kararı yine işe yaramadı

Tedbir kararı yine işe yaramadı

Zeynep Erdoğan’ın eşinden evliliklerinin dördüncü ayında, kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu, önce 90 günlük koruyucu tedbir, 18 Kasım 2020’de ise 180 günlük önleyici tedbir kararı aldırdığı da ortaya çıktı. Mehmet Erdoğan, çıkarıldığı mahkemece kasten öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Muayenehanesini bir ay önce açmış

Muayenehanesini bir ay önce açmış

Almanya’da 1974’te dünyaya gelen Op. Dr. Zeynep Erdoğan’ın tıp eğitiminden sonra Türkiye’ye gelerek Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çalıştığı öğrenildi. Zeynep Erdoğan’ın Söğütözü Beştepe Mahallesi’ndeki muayenehanesini de bir ay önce açtığı ifade edildi. 3 çocuk annesi Erdoğan’ın, meslektaşları ve hastalarınca çok sevilen bir isim olduğu bildirildi. Erdoğan’ın geçen ay yakın çevresine boşanmayı düşündüğünü söylediği belirtildi. İddiaya göre, Erdoğan evdeki para ve altınlarının eksildiğini fark etti. Durumu eşine söyleyince çift arasında tartışma yaşandı. Bu tartışmalar ilerleyen dönemde de devam etti.

Oğluda beyin kanaması geçirdi

Katil “sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim” dediğini iddia etmişti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
16
4
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nur şahin

Adam suç makinesi ve devlet bunu tahliye ediyor vay be hayran olunası bir ülkeyiz

Kavinsky

Suratında ben Orospu evladıyım ifadesi var zaten.

be happy

14 yaşında çocuğun gözü önünde annesi katledilmiş kendisi işkence görmüş yoğun bakımda..Bu suç makinesi kuduz köpeği dışarı salan herkes suçlu herkes!!