Görüş Bildir
Haberler
Doğum Tarihine Göre Senin Cinsel Haritanı Çıkarıyoruz!

etiket Doğum Tarihine Göre Senin Cinsel Haritanı Çıkarıyoruz!

nida
04.03.2022 - 23:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğduğun ay sana cinselliğin ile ilgili ne söylüyor?

1. Söyle bakalım, doğduğun aya göre hangi burçsun?

Ateş Grubu!

Ateş Grubu!

Cinsellik konusunda çok şanslı olduğunu söyleyebiliriz! Doğuştan gelen bir çekiciliğin ve şehvetin var. Biraz şıpsevdi olabilirsin bu yüzden farklı partnerleri tercih edersin. Yeni şeyler denemekten de çekinmezsin. Hem partnerinin hem de kendi mutluluğunu bir arada çok iyi idare ediyorsun. Yatakta da alfa olduğunu söylemek gerek!

Su Grubu!

Su Grubu!

Doğuştan güzellikle kutsanmışsın. Girdiğin ortamda birini etkilememen mümkün değil! Doğallık senden yana... İlişkilerinde duyguya da önem veriyorsun. Şefkatlisin. Cinsel hayatında da duygusal bağ kurduğun partnerler ile daha iyisin. Karşı tarafın isteklerine önem verirsin. Ama istediğini de bir şekilde alırsın!

Toprak Grubu!

Toprak Grubu!

Sen doğuştan zekisin! Partnerlerini de bu özelliklerine göre seçersin. İyi bir bedenin olduğunu söylemek gerek, güçlüsün. Cinsel hayatında da partnerine göre davranırsın. Uyum sağlarsın. Yeniliklere çok açık değilsin. Yatakta da kendi kuralların ve düzenin var!

Hava Grubu!

Hava Grubu!

Karşına çıkan kişiler hep eşsiz insanlar ve sen de onların eşsizliğinin hakkını çok iyi verirsin. Partnerinle konuşmak senin için çok önemlidir. Birliktelik sırasında da partnerinle konuşmaktan keyif alırsın. Mumlar, oyuncaklar, şarkılar...  Yatak odası senin için bir oyun alanı diyebiliriz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
21
10
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Hava Grubu! Karşına çıkan kişiler hep eşsiz insanlar ve sen de onların eşsizliğinin hakkını çok iyi verirsin. Partnerinle konuşmak senin için çok önemlidir. ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Toprak Grubu! OGLAK 26.12.1990 Sen doğuştan zekisin! Partnerlerini de bu özelliklerine göre seçersin. İyi bir bedenin olduğunu söylemek gerek, güçlüsün. Cins... Devamını Gör