Görüş Bildir
Haberler
Doğum günü hediyesi seçerken dikkat etmeniz gerekenler

Doğum günü hediyesi seçerken dikkat etmeniz gerekenler

Sinem Üstündağ
22.10.2014 - 15:24 Son Güncelleme: 22.10.2014 - 19:16

Erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi seçmek

Erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi seçeceksiniz ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. Sıkı durun, erkek arkadaşınızı mutluluktan havaya uçuracağına inandığımız, çok özel hediye tavsiyelerimiz olacak. Erkek arkadaşınız genelde, nasıl bir hediye istediği konusunda çok açık olmayabilir. Erkekleri bu konuda, ' kapalı kutu ' olarak adlandırabiliriz :). Öncelikle onun zevklerini, günlük ihtiyaç duyduğu şeyleri ve hayallerini biliyor olmalısınız. Elbette sürdürmekte olduğu yaşam tarzı da bu hediyenin seçiminde önemli rol oynayacaktır.

Erkeklere ihtiyacı olan şeyleri hediye olarak almak iyi bir fikir olabilir. Ve hatta bu hediye kişiye özel olarak hazırlanıyorsa, unutulmaz bir hediye vermiş olacağınıza hiç şüphe yok. Günlük hayatta kullanacağı bir doğum günü hediyesi seçerseniz, sizi her gün hatırlayacaktır, kulağa çok hoş geliyor değil mi ? :) .

Örneğin erkek arkadaşınız giyimine özen gösteren, kullandığı aksesuarlarla giyim tarzını tamamlamayı seven birisiyse, giyim ve aksesuar seçenekleri arasından bir hediye seçebilirsiniz. İhtiyacı olan bir kol saati, cüzdan veya kol düğmesini hediye olarak almak, eminiz ki onu çok mutlu edecektir.

Unutmayın; Her erkeğin içinde büyümeyen bir çocuk vardır. Erkek arkadaşına, keyifli vakit geçireceği bazı ilginç hediyeler de seçebilirsiniz. Uzaktan kumandalı bir oyuncak her erkeği eğlendirecektir.

Sevgiliniz iş yaşamındaki detaylara önem veren birisi ise, onun adına özel olarak hazırlatabileceğiniz bir kalem seti, sevgiliye alınabilecek en güzel doğum günü hediyesi olabilir.

Yazının başında da aktarmış olduğumuz gibi, sevgiliye hediye üzerinde titizlikle düşünülmesi gereken bir konudur. Onu iyi tanıdığınızı düşünüyorsanız, en güzel hediye fikirlerini üretebilirsiniz. Burada onbinlerce seçenek arasında en uygun hediye seçeneğini bulacağınıza eminiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kız arkadaşınız için doğum günü hediyesi seçmek

Sevgiliye hediye almak işi evet zor ama, kız arkadaşa hediye seçmek galiba daha da zor :). Erkeklerin yaşadıkları bu zorluğu çok iyi anlıyoruz ve onlara yardım edebilmek için, “ kız arkadaşa ne hediye alınır ? ” sorusuna, en güzel hediye fikirleri ile cevap üretebilmeleri için bazı tavsiyelerde bulunmak istiyoruz.

Kız arkadaşa doğum günü hediyesi seçiminizi doğru yapabilmeniz için, önce onu çok iyi tanıyor olmanız gerekiyor. Elbette ilişkinizin ciddiyet seviyesi ve süresi de bu kararı vermenizde önemli etkiye sahip.

Kadınlar genelde çikolatadan çok hoşlanırlar. Yapılan araştırmalara göre, aşık olan bir kadının beyninde oluşan reaksiyonlarla, çikolata yediği zaman oluşan reaksiyonlar benzeşiyor. Bu bilgiden hareketle, kız arkadaşınıza ona özel olarak hazırlatabileceğiniz, aşk mesajlı bir çikolata aşkınızı hareketlendirecektir.

Eğer kız arkadaşınıza takı hediye etmeyi planlıyorsanız, size çok önemli bir ipucu vereceğiz. Kız arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak nasıl bir takı almanız gerektiğine, kısa bir gözlem ve araştırma ile karar verebilirsiniz. Önceden taktığı kolyelere, küpelere, bilezik veya bilekliklere dikkat edin. Daha çok altın takılar kullanmayı tercih ediyorsa, gümüş bir takı almayı düşünmeyin hüsrana uğrarsınız. Yaptığınız gözlemlerde, ne tarz takılardan hoşlandığını anlayabilir, hediye seçiminizi bu bilgilerin ışında başarılı bir şekilde yapabilirsiniz.

Her kadın, şirin peluş oyuncaklardan hoşlanır. Sevimli bir peluş oyuncak, sevgiliye verilecek en güzel hediye olabilir ve onun için çok hoş bir doğum günü sürprizi olacaktır.

Kişiye özel doğum günü hediyelerine göz atarak, kız arkadaşa en doğru hediyeyi seçme konusunda, işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0