Görüş Bildir
Haberler
Doğan Cüceloğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı...

Doğan Cüceloğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı...

Salı günü evinde hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cüceloğlu için Levent Afet Yolal Camisinde tören düzenlendi.

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu, salı günü Beşiktaş'taki evinde hayatını kaybetti. 83 yaşında vefat eden Cüceloğlu için,  Beşiktaş'taki Levent Afet Yolal Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. 

Cüceloğlu'nun Türk Bayrağına sarılı tabutu, camiye getirildi. Eşi Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu, ailesi, yakınları ve sevenleri Cüceloğlu'nun tabutu başında gözyaşı döktü. Cenaze Törenine Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İstanbul Valisi Ali YerlikayaAKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak  ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu gibi isimler de katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Cüceloğlu'nun tabutu omuzlanarak cenaze aracına kondu.

Kalın, Erdoğan'ın taziyesini iletti

Kalın, Erdoğan'ın taziyesini iletti

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın,  Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğu'na taziye dileklerinde bulundu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da taziye dileklerini iletti. Kalın, Cüceloğlu'na, 'Allah rahmet eylesin. Mekanını cennet eylesin. Cumhurbaşkanımız da taziyelerini iletiyorlar. Rabbim mekanını cennet eylesin. İnşallah orada buluşmayı nasip eylesin. Ardından bu kadar insanın rahmet okuduğu güzel insan. En önemli vasfı buydu. Bilim insanlığının yanında herkes onu hayırla yad etmeye devam edecek. Eserleriyle, çalışmalarıyla, öğrencileriyle inşallah güzellikler bırakmaya devam edecek. Allah gani gani rahmet eylesin. Sizlere de sabrı cemil ihsan eylesin' dedi.

Aşiyan Mezarlığı'na defnedilecek

Aşiyan Mezarlığı'na defnedilecek

Ünlü yazarın cenazesi, kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın