Görüş Bildir
Haberler
Dizi ve Film İzlerken Para Vermeyin Diye Geldik! Netflix'e Alternatif Ücretsiz ve Yasal 7 TV Platformu

etiket Dizi ve Film İzlerken Para Vermeyin Diye Geldik! Netflix'e Alternatif Ücretsiz ve Yasal 7 TV Platformu

Görkem Kızıldağ
21.02.2022 - 10:17 Son Güncelleme: 21.02.2022 - 11:27

Malum enflasyon, zamlar kısacası hayat pahalılığı belimizi büküyor. Ve nereden tasarruf yapsak diye düşünüyoruz. Eğer bu tedbirlerden biri de izlediğiniz TV platformu ise üzülmeyin, ücretsiz ve yasal alternatifler ile geldik.

Kaynak: Kaliteli İnternet Kullanım Rehberi

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tubi TV

1. Tubi TV

Kategorilere ayrılmış bir sürü ücretsiz film kataloğu bulunuyor. Uygulamada ayrıca, diğer kullanıcıların en beğendiği filmlere de göz atabiliyorsunuz. Platfromdaki filmleri yüksek kalitede sorunsuz bir şekilde izleyebiliyorsunuz. 

2. Popcornflix

2. Popcornflix

Oldukça geniş bir film yelpazesine sahip olan platform yüzlerce filmi ücretsiz olarak izleyebileceğiniz bir akış servisidir. Ayrıca, Popcornflix Originals adlı özel bir bölüme de sahip. Filmler oldukça iyi kalitede ve sorunsuz çalışıyor.

3. Yidio

3. Yidio

Aradığınız filmleri bulabileceğiniz en doğru adreslerden bir tanesi. Platformdaki film kataloğu, Yidio'nun birçok ücretsiz film uygulamasından içerik toplaması nedeniyle devasa boyutta.

4. Sony Crackle

4. Sony Crackle

Eski klasikler ve yeni hit filmler içeren en iyi ücretsiz film koleksiyonlarından birine sahip. Film oynatıcı sorunsuz çalışıyor ve kullanımı oldukça kolay. Platformda online olarak birçok diziyi izleyebileceğinizi de söylemeden geçmeyelim.

5. SnagFilms

5. SnagFilms

Eğer indie filmleri ve belgeselleri seviyorsanız, SnagFilms tam size göre bir platform. Tamamen ücretsiz olan servis, eleştirel olarak beğeni toplayan bağımsız filmlerden oluşan geniş bir seçkiden oluşuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pluto TV

6. Pluto TV

Bu listedeki en zengin özelliklere sahip ücretsiz film uygulamalarından bir tanesidir. Birçok özelliğe sahip olmasına rağmen basit bir kullanıcı arayüzü vardır. Uygulamayı açtığınızda, ücretsiz filmler ve TV şovları için özel bir sekme ile karşılaşıyorsunuz.

7. Vudu

7. Vudu

Reklam destekli ücretsiz filmler için harika bir koleksiyona sahiptir. Platforma düzenli olarak yeni filmler ekleniyor. Ücretsiz filmleri tercih ettiğiniz kalitede izleyebiliyorsunuz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
10
5
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın