Görüş Bildir
Haberler
Diş Şekline Göre Senin Karakter Analizini Yapıyoruz!

Diş Şekline Göre Senin Karakter Analizini Yapıyoruz!

Diş şekline göre karakter analizini öğrenmek istiyorsan;

Haydiiiiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendi dişine yakın olanı seçer misin?

Sakin yapıda ve barışçıl bir karaktere sahipsin.

Sen oldukça sakin yapıda birisin. Hayatında her şeyi konuşarak çözmeye çalışıyorsun. Sakin yapıda biri olsanda sinirlendiğin an gözün hiçbir şeyi görmüyor. Hayatında hiçbir şey için acele etmiyorsun. Her şeyi sakince ve anlaşılabilir bir şekilde hallediyorsun. Bir ortamda sürekli yüksek sesle konuşulmasından veya sürekli bir tartışma içinde olan insanlardan hoşlanmazsın. Öyle ortamlarda daha da sessizleşebilirsin. Susarak genellikle insanlara cevap veriyorsun. Kolay kolay kimseyle büyük kavgalar etmezsin. Her zaman orta yolu bulaya çalışan ve herkesi mutlu etmeye çalışan birisin. Kendi isteklerin olsun diye tutturmaz, önceliğini sevdiğin kişilerin isteklerine verirsin. Disiplinli ve düzenli birisin. Her işi elinden geldiğince mükemmel bir şekilde halletmeye çalışırsın. Bu nedenle de aslında çok iyi bir takım arkadaşı olabilirsin. Kırmamak için insanlara hayır demekte zorlanıyorsun. Olabildiğince sevdiklerinin isteklerini geri çevirmiyorsun. Duygularını belli etmekte zorlanan birisin. Mutlu anlarını herkes paylaşmak istiyorsun ama mutsuz olduğun anları kendi içinde yaşıyorsun. Sen duyguların ile hayatına devam ediyorsun ama bunun hayatının önemli kararlarında yer almasını engelliyorsun.

İletişimin yüksek ve yaratıcı birisin.

Sen eğlence odaklı birisin. Hayatında eğlenmeyi biliyor ve insanları eğlendirmeyi de biliyorsun. Her zaman kendini yüksekte tutmaya çalışıyorsun. Bir başkasının da seni düşürmesine izin vermiyorsun. Bütün duygularını enlerde yaşayan birisin. Üzüntün de neşen de her zaman yüksekte... Sosyal bir karaktere sahipsin. Her plana uyum sağlayabilir ve dahil olmadığın planlara da zorla dahil olabilirsin. İnsanlara kendini çabuk sevdiriyorsun. Seninle anlaşamamak çok zor. Bir problem yaşasan dahi çok çabuk bir şekilde çözebilirsin. Sen ne kendini ne de hayatını problemlerle doldurabilirsin. Senin için her şey net ve çözülebilir olmalı. Problem yaratan insanlardan uzak duruyorsun. Senin hayatında böyle kişilere yer yok. Yaratıcılığı yüksek birisin. Her zaman araştırmayı sever ve kendine bir şeyler katmak istersin. Araştırma yapmayı sevdiğin için de çok fazla şey öğreniyorsun. Kolay iletişim kurabiliyor ve her insanla konuşabilecek bir şeyler bulabiliyorsun. Bu senin araştırmayı sevmenden kaynaklanıyor. Sıkıcı ve bunaldığın ortamların enerjisini değiştirebilirsin. İnsanların yüzünü güldürebiliyor ve bir anlıkta olsa sorunlarından uzaklaşmalarını sağlıyorsun. Çok çabuk insanlara inandığın için başına birçok dert açabiliyorsun.

Sen çözüm odaklı ve kararlı birisin.

Sen çözüm odaklı ve kararlı bir karaktere sahipsin. Dominant biri olduğunu söyleyebiliriz. Etrafındaki her şeye karşı büyük kontrol sahibi olmalısın. Senin haberin olmadan gerçekleşen şeyler seni rahatsız edebilir. Bu kontrolü kaybetmemek için elinden geleni yapar ve ilk dakikadan herkesi kendi etkin altına alırsın. Konuşmaların, söylemlerin, davranışların, mimiklerin, kısaca her şeyin karşındaki kişileri etkilemeye yetebiliyor. Seni dinleyen insanlar hemen senden etkilenebiliyor. Mantıksal ve ikna edici konuşmaların ile herkesle kolaylıkla yarışmaya girebilir ve bu tartışmaların da galibi sen olursun. Kafana esen şeyi yapma özelliğine sahipsin. Kimseye hesap vermek istemez ve kimseye karşı bir sorumluluk almak istemezsin. Onun yerine insanları yönlendirmeyi seçersin. Lider ruhlu birisin. Genellikle sen her işin plan aşamasında bulunursun. En başından, sonuna kadar her şeyi düşünür ve karşına çıkabilecek bütün sorunları ön görebilirsin. Risk almayı seven birisin. Zamanı iyi yönetebilirsin ve rekabeti de seversin. Karşında seninle yarışan biri varsa onu alt etmek için elinden geleni yaparsın. Birinin sana yardım eli uzatmasından hoşlanmazsın. Sonuna kadar her şeyle baş etmeye çalışırsın. Üstesinden gelmeyeceğini anladığında ise bunu sessiz sakin bir şekilde yardım isteyerek yapabilirsin. Dik durmak ve başardım demek için yapamayacağın şey yok.

Mükemmeliyetçi ve detaycı bir karaktere sahipsin.

Sen her şeyin kurursuz olması için çabalayabilirsin. Her işi en iyi şekilde bitirmek için büyük uğraşlar veren birisin. Övülmek ve imrenilmek senin hoşuna gidebilir. Bu nedenle başarı odaklı bir hayata sahipsin. İlerde nerede olacağını biliyor ve şimdiden bunun planlarını yapıyorsun. Planlı biri olman senin hayatında büyük oranda düzen oluşturuyor. Genellikle kendi bildiğini yapan birisin. Birinin verdiği fikirle yola çıkmazsın. O fikre sen de bir şeyler katarak ilerlersin. Bu özelliğin senin insanlara karşı güvensiz biri olduğunu ortaya çıkartıyor. Kolay kolay kimseye sırrını vermez ve hayatındaki çoğu şeyde tek başına mücadele edersin. Kurallara uymayı da kural koymayı da seven birisin. Seni için hayatta doğrular ve yanlışlar vardır. Bu çizgiden dışarı çıkmazsın. Her zaman standartların yüksektir. Azla yetinmek istemez ve her zaman daha fazlasını arzularsın. Seni başarıya götüren ve daha çok kazandıran şey de bu hırsın... Detaylarda boğulurken büyük resmi kaçırdığın olabiliyor. En iyisine ulaşmak için her şeyi inceliyorsun ve bu da seni çok fazla yoruyor. En iyisine sahip olmak gibi bir tutkun var. Bunu her zaman kendine hatırlatıyorsun. Hayatta ne yapıyorsan kendin ve sevdiklerin için yapıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
17
8
8
8
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen çözüm odaklı ve kararlı birisin.