Görüş Bildir
Haberler
Görsel-Algı Testine Göre Hangi Duygunun Esirisin?

Görsel-Algı Testine Göre Hangi Duygunun Esirisin?

Bu görsel algı testine göre esiri olduğun duyguyu ortaya çıkartıyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Sence bu kişi ne hissediyor?

3. Sence bu kişi ne hissediyor?

4. Sence bu görsel ne tarafa dönüyor?

5. Görselin tam ortasına odaklandığında sence bu görsel hareket ediyor mu?

5. Görselin tam ortasına odaklandığında sence bu görsel hareket ediyor mu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görsele 5 saniye bak ve daha sonra gözlerini kapat. Gözünde canlanan renk hangisi oldu?

6. Bu görsele 5 saniye bak ve daha sonra gözlerini kapat. Gözünde canlanan renk hangisi oldu?

7. Peki bu görsele baktığında ne görüyorsun?

7. Peki bu görsele baktığında ne görüyorsun?

8. Son olarak bize bir görsel seçmeni istiyoruz!

İlgi...

Sen ilgi duygusunun esirisin. Sevdiğin kişilerin her zaman yanında olmasını istiyorsun. Onların varlığı seni mutlu ediyor ama daha çok mutlu eden şey ise onların, vazgeçilmez olduğunu sana hissettirmeleri. Birine ne kadar değer veriyorsan ve birini ne kadar önemsiyorsan o kişiye o kadar değer gösterirsin. Sen sevdiğin kişilerin üzerine ayrı bir düşüyorsun. Ne isterler, ne severler, onları ne sinirlendirir veya ne mutlu eder? Bu soruların hepsinin cevabı sende mevut. Sen sevdiğin kişiler hakkında her şeye fazlasıyla hakimsin. Aynı şekilde o kişilerin senin hakkında her şeye hakim olmasını istersin. Herhangi bir ikili ilişkide ilgi yoksa o ilişkide eksiklikler vardır. Sen ilgi gördükçe sevildiğini ve değerli olduğunu hissediyorsun. Etrafındaki herkese fazla düşkün olduğun için onları fazlasıyla da kıskanıyorsun. Arkadaşın, aile bireylerin, sevgilin... Kim olduğunu önemsiz yerine bir başkasının geçme ihtimali seni korkutuyor. Böyle anlarda hırçınlaşabiliyorsun. Sen ilgiye ihtiyaç duyuyorsun. Etrafında seni sevenler ise bunu karşılamak için fazlasıyla çabalıyorlar.

Gurur...

Senin esirin olduğun duygu gurur. Kendinin değerli ve önemli olduğunu biliyorsun. Bu önemin ve değerin, bir başkasının köreltmesine de müsaade etmezsin. Hayatındaki her ilişki saygı çerçevesinde ilerliyor. Senin için samimiyet yeri gelince saygısızlık yapmak olmamalı. Yani bunu samimiyet olarak algılayan insanlardan değilsin. İnsan değer verdiği ve önemsediği kişilere her zaman saygı duymalı. Onu kıracak, üzecek veya incitecek davranışlarda bulunmamalı. Sen bunun farkındasın ve insan ilişkilerinde de en çok buna dikkat ediyorsun. Hiçbir haksızlığa boyun eğmez ve sana karşı yapılan haksızlıklarında fazlasıyla üstünde durursun. Kimseyle tartışmaktan çekinmezsin. Senin gösterdiğin sevginin ve iyiliğin karşılığını vermeyen veya bunu hak etmeyen insanları direkt hayatından çıkartırsın. Senin tahammül seviyen biraz az. İnsanlara birden fazla şans vermen oldukça zor çünkü sen insanların bir hatayı yaptıklarında bunun devamının geleceğini ve o hatanın biraz da olsa bilerek yapıldığını düşünen birisin. İnsan analizlerin çok iyi olduğu için kendi hislerini ve düşüncelerini her zaman ön planda tutuyorsun.

Sevgi...

Senin esirin olduğu duygu sevgi... Senin için sevmek ve sevilmek çok önemli... Çünkü hayatın her alanında sevgi duygusunun yer aldığını düşünüyorsun. Aile ilişkilerin iyiyse bu sevginin tam olduğundan kaynaklanır. Arkadaşlıkların sağlamsa bunun temelinde sevgi yatar. İş hayatında, aşk hayatında sevgi her zaman başta gelir. Senin için sevginin olduğu yerde çıkar olmaz. Bunu bildiğin ve inandığın sürece de hayatında sevgiye ayrı bir önem veriyorsun. Birinin seni gerçekten sevip sevmediğini kolaylıkla anlayabilirsin. Çünkü sevgi sadece söylenip, gösterilmez aynı zamanda hissettirilir... Birinin sürekli seni sevmesi, seni değerli hissettirmesi, senin önemli olduğunu her an belli etmesi senin için önemli. Bu duyguları tattıkça daha fazlasını isteyebilir ve aynı zamanda karşındaki kişiye de bu duyguları göstermekten çekinmezsin. Hayatında her zaman sevdiğin ve seni seven kişilere yer var. Sevgi duygusunun esirisin çünkü seni iyi hissettiren ve hayatında çoğu şeyin doğru gitmesine neden olan şey o...

Öfke!

Senin esirin olduğun duygu öfke... Hayatta her şeye çok çabuk sinirlenen birisin. Yanlış giden şeyler, yanlış yapan insanlar istediğin gibi olmayan şeyler... Bunların hepsi seni öfkelendirmeye yetebilir. Engellendiğin veya engellendiğini hissettiğin, kısıtlandığın, başkalarını düşünmek zorunda olduğun için kendi hayallerinden, isteklerin vazgeçtiğin her an bu öfken katlanarak artıyor. Hayatın zor olduğunu biliyorsun ve bunu en yakından şahit olmuş birisin. Bu kadar zorluğun altından kalkmak senin bocalamana neden oluyor. Bunu bir şekilde dışarı aktarman gerekiyor bunu da öfkeyle yapıyorsun. Belki bazen kalp kırıyor, söylediklerini düşünmüyor ve karşındaki kişiyi incitiyorsun. Ama bunların hepsinden çok kısa sürede pişmanlık duyuyorsun. Sen öfke duygusuna esirsin çünkü bu senin bir şekilde duygularını dışarı vurma şeklin. Kendini bu şekilde rahatlamış buluyor ve bu şekilde bazı şeylerin çözüme kavuştuğunu düşünüyorsun. Aslında zor hayatını biraz da öfkenle sen zorlaştırıyorsun. Bu duyguya esirsin ama aynı zamanda bu duygudan kurtulmak istiyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
120
24
7
6
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

İlgi., biraz ilgi manyağı olduğum doğrudur, başarılı. :)

cansu

İlgi :)))))

Gizem Yenikler

Sevgi... Senin esirin olduğu duygu sevgi... Senin için sevmek ve sevilmek çok önemli... Çünkü hayatın her alanında sevgi duygusunun yer aldığını düşünüyorsun... Devamını Gör