Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Yaparım/Yapmam Testine Göre Paranoyak mısın?

10 Soruluk Yaparım/Yapmam Testine Göre Paranoyak mısın?

Bu 10 soruluk yaparım/yapmam testine göre paranoyak mısın?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ortamda biri seninle dalga geçtiğinde, sen de kendinle dalga geçecek şeyler yapabilir misin?

2. Yeni tanıdığın insanlarla samimiyet kurmak için, ortak konular açacak şeyler…?

3. Sevgilin veya arkadaşların seni biraz ilgisiz bırakınca hemen soğuk davranmaya başlar mısın?

4. Sevgilinin telefonunu izinsiz veya izinli karıştırır mısın?

5. Sevgilinin/flörtünün/eski sevgilinin takip ettiği kişileri sık sık kontrol eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevilmeyen özelliklerin söylendiğinde alınganlık yapar mısın?

7. Bir tartışmada haklı çıkana kadar tartışmaya devam edecek şeyler…?

8. Yanlış anlaşılmaktan korktuğun için, cümlelerini sürekli açıklar mısın?

9. Kısıtlandığını düşündüğünde, karşındaki kişiyi kısıtlayacak hareketler yapar mısın?

10. Bir masada 6 kişi oturuyorsunuz. İki kişinin sürekli elinde telefon var ve gülüyorlar. İkisinin mesajlaştığını düşünüyorsun. Bunu ima edecek bir şeyler yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evet sen paranoyaksın!

Sende biraz paranoyaklık sezdik. Çok fazla düşünüyor ve çok fazla düşündüklerini kurguluyorsun. İnsanların sözlerine değil de sana ne ima ettiklerine odaklı birisin. Bunun temelinde güven sorunu yatıyor. Sen insanlara güvenmekte zorlanan birisin. Bu nedenle hemen samimiyet kurmak veya kendin hakkında bilgiler vermek senin için çok zor. Onları uzun süre tanımalı ve ona göre hayatına almalısın. Genel olarak herkese karşı bir güvensizlik yaşıyorsun. İnsanlardan her şeyi bekliyorsun. Çok sevdiğin, tanıdığın biri olsa da, o kişinin günün birinde sana bir haksızlık yapmayacağı garantisini kimseye veremezsin. Bu nedenle sürekli kendini korumaya alıyor ve insanlarla arana hep mesafe koyuyorsun. Eleştirilmekten pek hoşlanan biri değilsin. Sevmediğin veya haddi olmadığını düşündüğün birinin gelip senin hatalarını yüzüne söylemesinden rahatsızlık duyabilirsin. Buna karşı tepkin de biraz sert olabilir. Hep bir sorgulama içindesin. İnsanların gerçekten seni sevdiğinden veya sana değer verdiğinde şüphe duyuyorsun. Bu da çok sık tartışma yaşamana ve aranızda oluşmuş küçük güvenin bile sarsılmasına neden oluyor. Sende biraz paranoyaklık var. İnsanların davranışlarını ve sözlerini sorgulamayı bırakmalı ve insanların sana net olmalarını sağlamalısın.

Sende paranoyaklığa dair hiçbir ize rastlamadık!

Sende paranoyaklığa dair hiçbir iz bulamadık. Sen daha çok kendi halinde bir insansın. Birilerinin ne düşündüğü ile değil kendi düşüncelerinle ilgilisin. Bu nedenle de insanların sana karşı her zaman net olmasını istiyorsun. Kimseyi çözmek için uğraşamaz ve bunu düşünemezsin. Herkes sana karşı dürüst ve net olduğu sürece daha sağlıklı ilişkiler kurabiliyorsun. Genel olarak tanıştığın insanlarla bir samimiyet yakalayabilirsin. Konuşmayı seven ve yeni insanlar tanımayı seven birisin. Bu nedenle samimi birisin. İnsanlara hemen yüksek enerjini geçirebiliyorsun. Seninle keyifli vakit geçiren herkes tekrar tekrar görüşmek istiyor. Genel olarak herkese güvenmeyi seçen birisin. Kendini kimseye kullandırtmaz ama yok yere de kimseden şüphe duymazsın. Senin bir şeye problem gözüyle bakabilmen için somut şeylere dayanması gerekir. Sadece sen düşünüyorsun diye veya bir kişi sana empoze etti diye bazı düşüncelere kapılmazsın. Kendi fikir ve düşüncelerine her anlamda öncelik verirsin. Eleştirilmek, yanlış yaptığın veya doğru yaptığın şeylerin sana söylenmesi senin her zaman hoşuna gider. İyi eleştiriler seni iyi hissettirdiği gibi kötü eleştiriler de hatanı görmeyi ve senin daha da büyümeni sağlar. Sen her şeye olduğu gibi bakan ve hiçbir ima aramayan birisin. Hayatında olan kişilerin sadakatinden şüphe duymazsın. Sen bir şeyden şüphe duyuyorsan bunun altı boş değildir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
33
24
22
17
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Sende paranoyaklığa dair hiçbir ize rastlamadık!

ömer

Evet sen paranoyaksın! Bi bu eksikti…

Muhammed Göktaş

İnsanların davranışlarını ve sözlerini sorgulamayı bırakmalı ve insanların sana net olmalarını sağlamalısın. Ben netliği sorgulayarak çözüyorum aslan. Daha e... Devamını Gör