Görüş Bildir
Haberler
Devlet Bahçeli Kılıçdaroğlu'na Destek Çıktı: "Operasyon Çekmek İçin Harekete Geçtiler"

Devlet Bahçeli Kılıçdaroğlu'na Destek Çıktı: "Operasyon Çekmek İçin Harekete Geçtiler"

Akın Çelik
18.12.2022 - 23:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de düzenlediği toplantıda Ekrem İmamoğlu'nun aldığı ceza hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, “Henüz mahkeme kararı açıklanmadan halkı Saraçhane’ye davet eden belediye başkanı, sonuç açıklanmadan apar topar yola koyulan İP başkanı, 6'lı Masa’ya Saraçhane dayatması yapmak ve Kılıçdaroğlu’na operasyon çekmek için harekete geçmişlerdir” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Kılıçdaroğlu’nu tuzağa düşürmek için manevra yapanlara en iyi cevabı CHP’ye oy veren kardeşlerim verecektir"

"Kılıçdaroğlu’nu tuzağa düşürmek için manevra yapanlara en iyi cevabı CHP’ye oy veren kardeşlerim verecektir"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı davayı da değerlendiren Bahçeli konuşmasında şunları söyledi:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında 14 Aralık 2022 tarihinde verilmiş kesin olmayan, 2 yıl 7 ay 15 günlük hapis kararından sonra Saraçhane tiyatrosu düzenleyenlerin, devlete, hükümete ve Türk yargısına saldırması, en hafif tabirle fırsatçılıktır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bir suç işlemişse bunun sonuçlarına elbette katlanmalıdır. Bu şahsın ne üstünlüğü vardır? Henüz mahkeme kararı açıklanmadan halkı Saraçhane’ye davet eden belediye başkanı, sonuç açıklanmadan apar topar yola koyulan İP başkanı, 6'lı Masa’ya Saraçhane dayatması yapmak ve Kılıçdaroğlu’na operasyon çekmek için harekete geçmişlerdir. 

Birbirlerine kazık atanların, yargı kararlarını kucaklaşarak ve sevinç çığlıkları içinde karşılayanların, 'Yeni başlıyoruz' diyenlerin, gizli kapaklı işler çevirdiğini görmemek için sadece kör değil akli ve zihni melekeleri de kaybetmek lazımdır. İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı olarak sivriltmeye çalışan, Kılıçdaroğlu’na çalım üstüne çalım atmak için her durumdan istifadeye çalışan siyaset bezirganlarının, Altlı Masa’ya dinamit fırlattığı ayan beyan ortadadır. Bu tipler siyasetin en güvenilmez simalarıdır.

 Kılıçdaroğlu’nu tuzağa düşürmek için manevra yapanlara en iyi cevabı CHP’ye oy veren kardeşlerim verecektir. Saraçhane kumpası tutmaz. Sahte mağdurlara, ucuz kahramanlıklara, kağıttan kaplanlara, mahkeme salonlarından siyaset çıkarmaya çalışan bukalemun siyasetçilere Türk milleti hiçbir şekilde değer vermez, saygı duymaz. Altılı Masa’daki masadaki parti başkanlarının birbirini tekzip eden, konuşmalarını hiç kimse kale almaz nitekim almamıştır. Saraçhane’de yargı kararına sarılıp ‘Fırsat bu fırsattır’ diyen, meydana dökülen siyasetçilerin alayı birden samimiyetsizdir.”

"Kılıçdaroğlu’nu katakulliye getirip İmamoğlu’nu parlatma arayışı ve amacının cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesiyle ilgili olduğu kesindir"

"Kılıçdaroğlu’nu katakulliye getirip İmamoğlu’nu parlatma arayışı ve amacının cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesiyle ilgili olduğu kesindir"

6'lı masaya seslenen Bahçeli şunları söyledi:

Mersin’den bir kez daha 6'lı Masa’ya soruyorum. Bu yıl içinde 8 defa toplandınız ancak henüz cumhurbaşkanı adayını belirleyemediniz. Milletimiz bu orta oyunundan artık bıkmış ve usanmıştır. Madem Saraçhane’de cumhurbaşkanı adayınızı açıklayamadınız o halde bu ay sonunda yapacağınız toplantıda gecikmiş bu ilanı yapınız. Eğer korkacağınız, saklayacağınız, sıkılacağınız, utanacağınız bir ilişkiniz yoksa ‘Cumhurbaşkanı adayımız budur’ deyin. Kılıçdaroğlu’nu katakulliye getirip İmamoğlu’nu parlatma arayışı ve amacının cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesiyle ilgili olduğu kesindir. ABD’den bazı Avrupa ülkelerine, terörist Demirtaş’tan FETÖ’ye, HDP’den PKK’ya varıncaya kadar Türkiye’ye ters bakan hangi odak varsa zillet partilerinin arkasındadır. Bu gerçeği de bilmeyen, duymayan, görmeyen kalmamıştır. Maskeler patır patır düşmüştür. Zillet ittifakının ipliği pazara çıkmıştır. Birbirine operasyon çeken partilere Türkiye emanet edilir mi? Birbirine yan bakan, omuz atan, geriye düşürmeye çalışan, sancılı bir ittifakın adalet ve hukuk sözlerine kanan ve aldanan çıkar mı? 

Kılıçdaroğlu telaş ve korkuya kapılarak milli iradeyi yeniden inşa edeceklerini söylemiş. Kılıçdaroğlu bunu nasıl yapacaksın? Milli iradeyi yeniden inşa etmenin ne manaya geldiğinden haberdar mısın? Adaysan çık söyle. Mert ol, cesur ol, korkma, kaçma, kendine güveniyorsan yapacağın öncelikli iş 6'lı Masa’yı dağıtmak, bağımsızlığını tescillemek sonra da cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamaktır. Yani başından seni kafese koymayı planlayanlara, ayağını kaydırmak için uygun ortam peşinde koşanlara dikkat etmezsen dost gördüklerinin yakında postuna samanı doldurması mukadderdir. Zillet itifakı birbirini yerken, adaylık pazarlığı kızışmışken, Cumhur İttifakı’nın adayı belli ve kararı nettir. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Algı oyunlarına teşebbüs edenlerin hevesleri kursağında kalacaktır.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Charlie Brown

Şahsen imamoğlunu sevmem ama nasıl bir korku vermiş bunlara... Kemal Kılıçdaroğlu'nu savunacak hale gelmişler:)

Mr Logical

"Kılıçdaroğlu’nu tuzağa düşürmek için manevra yapanlara en iyi cevabı CHP’ye oy veren kardeşlerim verecektir" Nasıl bir cevap mesela? Bu da size ders olsun d... Devamını Gör

Mete Tunga

Dede sen ne okuduğunun bile farkında değilsin. Danışmanlarının verdiği kağıdı o bozuk diksiyonunla okursun sadece