Görüş Bildir
Haberler
Devlet Bahçeli, Beşiktaş Kulübü Üyeliğinden Ayrıldı

etiket Devlet Bahçeli, Beşiktaş Kulübü Üyeliğinden Ayrıldı

Ali Can YAYCILI
26.02.2023 - 21:24 Son Güncelleme: 26.02.2023 - 22:32

Milliyetçi Hareket  Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün oynan Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasının ardından, Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını açıkladı. Karşılaşma öncesinde ve sırasında tribünlerden 'Hükümet İstifa' tezahüratları yapılmıştı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir imzası ile yayınlanan duyuruda Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş Kulübü üyeliğinden ayrıldığı belirtildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir imzası ile yayınlanan duyuruda Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş Kulübü üyeliğinden ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 'Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle 44 bini aşkın vatandaşımızın şehit olduğu afet sonrasında futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik eden bazı eylemler, şehitlerimize ve milletimize büyük bir saygısızlık olmuştur. 

Bugün oynanan Beşiktaş - Antalyaspor müsabkasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş'a ve Beşiktaş'ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
439
174
55
8
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ufuk Kurt

keşke Beşiktaş üyelikten cikarsaydi daha efsane olurdu 😎

RACON X RACON

Ve böylece üzerinde bir leke tamamen kalkmis olacakti.Bu adaminda kafasinda ne var bilmiyorum ama daha dün Erdogan zürriyetsiz diye dalga geciyordu..

Sinan

Beşiktaşlılar bu duruma bir üzüldü bir üzüldü ki sorma! Herkes sussun bir senle ortağın konuşun geri kalan herkes terörist nasılsa. Keşke kulüp üyeliğinden i... Devamını Gör

Sinan

Yarın 19.03te de Beşiktaşa yönelik tehdit mesajı gönderir bebişim 🤣🤣 bugün fenere 19.07de gönderdiği gibi puhaha

Zuhal Terzioğlu

İstifa edin artık yettiniz moruklar

RACON X RACON

Iskelet Bahceli bir de mhp den istifa etse.Her yere zarari var.Inanin Erdogana bile zarari cok ama farkinda degil..