Görüş Bildir
Haberler
Denizli'de Okullar Tatil mi? Denizli Valiliğinden Kar Tatili Açıklaması

Denizli'de Okullar Tatil mi? Denizli Valiliğinden Kar Tatili Açıklaması

Milyonlarca öğrenci ve velileri son günlerde tüm yurt genelinde etkisini artıran kar yağışı sebebiyle okulların tatil olup olmadığını araştırmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden art arda kar yağışı uyarıları gelmeye devam ederken bu akşam saatleri itibariyle ülke genelinde kar yağışı bekleniyor.  Denizli Valiliği, olumsuz hava şartları sebebiyle açıklamada bulundu. Peki, Denizli'de okullar tatil mi? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülke genelinde hava mevsim normallerine dönmeye başladı. Soğuyan havalarla birlikte kar etkili olmaya başlıyor. Olumsuz hava koşullarının etkilerini azaltmak isteyen valiliklerden açıklama gelmeye devam ediyor.

Denizli Çameli'nde Okullar Tatil Edildi

Denizli Çameli'nde Okullar Tatil Edildi

Denizli’nin Çameli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Çameli Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlçemizde mevcut olumsuz hava şartları insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturabileceğinden 12 Ocak 2022 Çarşamba günü 1 gün süreyle, yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle eğitim öğretime devam edilmesine, engelli ve hamile personellerin idari izinli sayılmasına Kaymakamlığımızca karar verilmiştir” denildi.

Öte yandan, akşam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı ilçe merkezinde yaklaşık 20 santimetreye ulaşırken en yüksek kesimde 40 santimetreye ulaştığı öğrenildi. Hava sıcaklığının ise eksi 3 dereceye kadar düştüğü bildirildi.

Konya'da Okullar Tatil mi?

Konya'da Okullar Tatil mi?

Konya'nın Derebucak ilçesinde kar yağışı sebebiyle yüz yüze eğitime bir gün ara verildi.

Derebucak'da yoğun kar yağışı nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile tüm eğitim kurumlarında çarşamba günü yüz yüze eğitime ara verildi.

Uzaktan eğitim kararı alınan ilçede, engelli ve hamile kamu görevlileri de idari izinli sayılacak.

Tunceli'de Okullar Tatil mi?

Tunceli'de Okullar Tatil mi?

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Ovacık ilçesinde eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verildiği, engelli ve hamile kamu personelinin de aynı gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Son dakika haberine göre Ovacık'ta kar kalınlığının 70 santime ulaştığı ve eğitime bir günü daha ara verileceği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın