Görüş Bildir
Haberler
Deniz Zeyrek Kimdir, Eğitimi Ne, Hangi Gazetelerde Çalıştı? Deniz Zeyrek'in Hayatı ve Kariyeri

Deniz Zeyrek Kimdir, Eğitimi Ne, Hangi Gazetelerde Çalıştı? Deniz Zeyrek'in Hayatı ve Kariyeri

Elif
13.05.2023 - 17:36

Ünlü gazeteci ve köşe yazarı Deniz Zeyrek, son günlerde en çok konuşulan isimlerden biri. Yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Zeyrek, seçim öncesi Sözcü Gazetesinde yayınladığı yazıyla gündeme geldi. Pek çok kişi ünlü ismin hayatını ve kariyeri araştırmaya başladı. Kariyeri boyunca pek çok kanal ve gazetede çeşitli görevler bulunan Zeyrek'in kim olduğu merak ediliyor. Peki Deniz Zeyrek kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Deniz Zeyrek hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deniz Zeyrek Kimdir?

Deniz Zeyrek Kimdir?

Deniz Zeyrek, 10 Ekim 1972 yılında Kars'ın Susuz ilçesinde dünyaya geldi. Gürcistan göçmeni Karapapaklar kökenli bir aileden gelen Zeyrek, çocukluğunu Kars'ta geçirdi. Daha sonra üniversite okumak için Ankara'ya geldi.

Deniz Zeyrek'in Eğitimi Ne?

Deniz Zeyrek'in Eğitimi Ne?

Deniz Zeyrek, ilkokul ve lise eğitimi Kars'ta tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Kimya bölümünü kazandı. Bu bölümden mezun olduktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Biyoloji bölümünü bitirdi.

Deniz Zeyrek'in Kariyeri

Deniz Zeyrek'in Kariyeri

Üniversite eğitimlerinin ardından medya sektörüne giren Deniz Zeyrek, ilk olarak Evrensel Gazetesinde çalışmaya başladı. 1996 yılında ise Radikal'e geçerek haber müdürü olarak görev aldı. Kısa bir süre sonra Ankara temsilciliği, Ankara şefliği ve diplomasi muhabiri olarak çalıştı.

2003 yılında Sedat Simavi Ödülü alan Zeyrek, Radikal Gazetesinin kapatılmasının ardından Hürriyet'e geçti. Burada uzun süre Ankara temsilciliği yaptı. Fakat Doğan Medya Grubu Demirören Holding'in bünyesine geçince Zeyrek, CNN Türk'te çalışmaya başladı. 

2018 yılında CNN Türk'te yayınlanan Parametre programında sunuculuk yapmaya başladı. Ancak bu görevinden tam 14 gün sonra Hürriyet'teki köşe yazarlığı işine son verildi. 2018 yılından beri Sözcü gazetesinde köşe yazarlığı yapan Zeyrek, 2021 yılından beridir de FOX TV'de yayınlanan Orta Sayfa programında görev alıyor.

Deniz Zeyrek'in Eşi Kim, Çocuğu Var mı?

Deniz Zeyrek'in Eşi Kim, Çocuğu Var mı?

Özel hayatı merak konusu olan Deniz Zeyrek, uzun zamandır Serap Zeyrek ile evlidir. Deniz ve Serap Zeyrek çiftinin bir çocuğu bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın