Görüş Bildir
Haberler
Demet Özdemir'den İlişki İtirafı: Ben Romantik Olmayı Beceremiyorum!

Demet Özdemir'den İlişki İtirafı: Ben Romantik Olmayı Beceremiyorum!

GNS
15.05.2022 - 23:42

Ünlü oyuncu Demet Özdemir katıldığı Disney Plus tanıtım yemeğinde basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Oğuzhan Koç'un doğum gününü son derece romantik bir paylaşım ile kutladığı görülen Demet Özdemir'e, yaptığı paylaşım soruldu. Ünlü oyuncu ilişkisine dair şaşırtan bir açıklamada bulundu. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seversem Görersin!

Seversem Görersin!

2 gün önce 37 yaşına giren şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç'un doğum gününü romantik bir Instagram paylaşımı ile kutlayan Demet Özdemir, fotoğrafın altına şu açıklamayı düşmüştü:

'Sana hep söyledim ! Seversem Görersin 🤍 Ruhunun tüm inceliklerini benimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim 🤍. İyi ki doğdun sevgilim 🤍. Hep ol 🤍 Doğarsan görersin 🙃 @oguzhankoctv'

Çok Romantik Bir Paylaşım!

Çok Romantik Bir Paylaşım!

Geçtiğimiz akşam Disney Plus tanıtım yemeğinde görüntülenen ünlü oyuncu, paylaşım hakkında kendisine soru soran muhabirleri yanıtsız bırakmadı. Magazin muhabirleri Özdemir'e, 'Çok romantik bir paylaşım ile Oğuzhan Bey’in doğum gününü kutladınız' dedi.

Romantik mi Buldunuz?

Romantik mi Buldunuz?

Kendisine gelen soruya şaşıran Demet Özdemir önce, 'Romantik mi buldunuz?' derken sonrasında buna sevindiğini dile getirirken 'Ne güzel' dedi.

Ben Romantik Olmayı Beceremiyorum!

Ben Romantik Olmayı Beceremiyorum!

Kendisinin romantik yönünün değil komik yönünün daha güçlü olduğunu söyleyen Demet Özdemir, 'Ben çok beceremiyorum romantik olmayı. Çok romantik komedi yaptım ondandır belki' ifadelerine yer verdi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın