Görüş Bildir
Haberler
Oğuzhan Koç Kimdir, Kaç Yaşındadır? O Ses Türkiye Oğuzhan Koç Aslen Nerelidir?

Oğuzhan Koç Kimdir, Kaç Yaşındadır? O Ses Türkiye Oğuzhan Koç Aslen Nerelidir?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgi ile izlenen O Ses Türkiye’de bu akşam yeni bölüyle ekranlarda olacak. Geçtiğimiz hafta başlayan O Ses Türkiye’de yeni bir jüri üyesi dikkatleri çekiyor. Oğuzhan Koç, O Ses Türkiye’de ayrılan Hadise’nin yerine O Ses Türkiye jürisi oldu. Peki O Ses Türkiye Oğuzhan Koç kimdir? Oğuzhan Koç kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

O Ses Türkiye’de Jüri Değişikliği

O Ses Türkiye’de Jüri Değişikliği

O Ses Türkiye yeni sezonunu jüri değişikliği ile başladı. Hadise’nin programdan ayrılması sonrası Oğuzhan Koç yeni O Ses Türkiye jürisi oldu. Oğuzhan Koç’un O Ses Türkiye’deki jüri arkadaşları ise Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş.

OĞUZHAN KOÇ KİMDİR?

13 Mayıs 1985 Üzümlü, Erzincan doğumlu Oğuzhan Koç 36 yaşındadır. 1992 Erzincan depreminin ardından ailesiyle Bursa'ya giden Koç, yaşadığı sitenin mescidi için ramazan aylarında müezzinlik yaptı. 7 yaşından itibaren Bursa Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü okuyan Koç, Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünü tamamladı. Ardından okulu bıraktı, sınavlara hazırlanmak için İstanbul'a geldi ve İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümü'nü kazandı.

Koç, 2001'de Beşiktaş Kültür Merkezi Atölye Oyuncuları arasına girdi. 2009'da Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği 'Neşeli Hayat' isimli filmde oynadı. Koç, söz ve müziği kendisine ait olan 'Gül ki Sevgilim' isimli şarkıyı Ferhat Göçer'e verdi. Gülben Ergen'in 'Uzun Yol Şarkıları' albümünde söz ve bestesi kendisine ait olan Giden Günlerim Oldu şarkısına albümde ve klipte eşlik etti. 31 Aralık 2009'da Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı tiyatral komedide 'Domuz Gribi Ol İnşallah' adlı şarkıyı söyledi. 2010'da BKM Mutfak oyuncuları tarafından yazıp yönetilen Çok Filim Hareketler Bunlar isimli filmde oynadı ve 17. Kral Müzik Ödülleri'nde filmin müzikleriyle 'En İyi Film Müziği' ödülünü aldı.

Oğuzhan Koç'un Ben Hala Rüyada adlı albümü 2 Aralık 2013'te satışa sunuldu. Nisan 2015'de Gülben Ergen ile birlikte seslendirdiği Aşkla Aynı Değil isimli single çıktı.

Oğuzhan Koç 2014 yılında Murat Dalkılıç'ın 'Daha Derine' albümüne 'Bu Nasıl Aşk' isimli şarkıyı verdi. Aynı zamanda arkadaşı İbrahim Büyükak'ın Küçük Esnaf filmi için 'Berhudar Olmak Zor' isimli şarkıyı yaptı.

Oğuzhan Koç Rol Aldığı Yapımlar

Oğuzhan Koç Rol Aldığı Yapımlar

OĞUZHAN KOÇ FİLMOGRAFİSİ

  • 2018 Yol Arkadaşım 2

  • 2017 Yol Arkadaşım

  • 2017 Doru (Seslendirme)

  • 2016 Fırıldak Ailesi Orta Dünya (Seslendirme)

  • 2010 Çok Filim Hareketler Bunlar

  • 2009 Neşeli Hayat

OĞUZHAN KOÇ TELEVİZYON PROGRAMLARI

  • 2016 3 Adam Fazla Gurur Kalbe Vurur

  • 2015 Bana Baba Dedi

  • 2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın