Görüş Bildir
Haberler
Daha Etkileyici Göz Makyajı İçin

etiket Daha Etkileyici Göz Makyajı İçin

Este Moda
17.03.2014 - 15:24 Son Güncelleme: 17.03.2014 - 15:27

Gözlerinize Işıltı Katın

Etkileyici bir göz makyajı kadar sağlık da önemlidir. Kozmetik ürünlerinden kaynaklı rahatsızlıklar çok sık yaşanmaktadır. Bu tür problemlere karşı makyaj sonrası ve öncesi temizliği çok dikkatli yapılmalıdır. Ayrıca cildiniz için bu tür problemleri en aza indiren markaları kullanabilirsiniz. YoungBlood markası birçok makyaj ürünü içermektedir. Özellikle sizler YoungBlood göz çevresi makyaj ürünlerini inceledik.

Toz Mineral Farlar göz çevresinin hassaslığına uygun, kurutmadan parlaklık ve renk katar. Mineral formülü ile toz farlardan daha kalıcı etkidedir.

Compact Mineral Farlar ise aynı toz ürünlerde olduğu gibi, sıkılaştırılmış ve saf minerallerden üretilmiştir. Yoğun tonlardaki renkleri ile etkileyici bir sonuç almanızı sağlar. Uzun süre kalıcılığını koruyarak etkisini gösterir.

Eyeliner/ Göz Kalemi etkili konsantre renkler ile formüle edilmiştir. Akmayan ve dağılmayan özelliğe sahiptir. Gözleri irite edebilecek içerikler bulunmamaktadır. İnce eyeliner için ucunu açarak kullanabilir ya da dumanlı bir görünüm için dağıtarak kullanılabilir.

Rimeller olağanüstü etkili fırçası ile hacim sağlar ce kirpikleri besler. Birçok ürünün aksine bulaşmayan özelliktedir ve kirpikte daha dolgun, kalıcı görünüm kazandırır.

Kaş Farı Seti ile doğal kaş şekli vermeniz için size yardımcı olur. 2 tondaki toz formülü ile dilediğiniz tonda kapatıcılık sağlayabilirsiniz. Ayrıca kaş fırçası yardımı ile istediğiniz şekli sabitleme imkanı elde edersiniz.

Kaynak: http://www.estemoda.com/haber/saglik/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın