Görüş Bildir
Haberler
CZN Burak Kimdir, Kaç Yaşındadır? CZN Burak Trafik Kazası Mı Geçirdi?

CZN Burak Kimdir, Kaç Yaşındadır? CZN Burak Trafik Kazası Mı Geçirdi?

CZN Burak olarak tanınan aşçı Burak Özdemir’in hakkında dün sosyal medyada ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada yayılan bilgilere göre CZN Burak, dün akşam trafik kazası geçirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, CZN Burak’ın hayatını kaybettiğini de iddia etti. Peki, CZN Burak öldü mü? CZN Burak açıklama yaptı mı? İşte sosyal medyada yayılan CZN Burak ile ilgili bazı iddialar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

CZN Burak Öldü Mü?

CZN Burak Öldü Mü?

Dün akşam sosyal medyada yayılan ‘CZN Burak öldü’ iddiası sonrası Burak Özdemir’den açıklama geldi. CZN Burak, twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Sanırım bazı arkadaşlar şaka yapmak istemişler ama çok mesaj geldi arkadaşlar ölmedim yaşıyorum çok şükür” ifadelerini kullandı.

CZN Burak Kimdir, Kaç Yaşındadır?

CZN Burak Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Burak Özdemir, sosyal medyada bilinen adıyla CZN Burak, 24 Mart 1994 tarihinde dünyaya geldi. Türk yemek tarifleri hazırlama ve sunma tekniği onu internette ünlü yaptı. Açık Öğretim Fakültesinde eğitimini sürdüren Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar verdi, Hatay’da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul’da da şube açtı.

CZN Bura, Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak 'Smiley bae' adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü haline geldi.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın