Görüş Bildir
Haberler
'Cumhurbaşkanı Ya Bir Kahkaha Atsın Tüm Sinirleri Rahatlasın, Ya da Bir Kedi Alsın'

'Cumhurbaşkanı Ya Bir Kahkaha Atsın Tüm Sinirleri Rahatlasın, Ya da Bir Kedi Alsın'

Türkiye sinemasının efsanevi kadın oyuncularından Ayşen Gruda, ülkedeki çatışma ortamının son bulması çağrısı yaparken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a da oldukça ilginç bir çağrıda bulundu: “Bir kahkaha atsın veya bir kedi alsın.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet’ten Ceren Çıplak’a konuşan Gruda, Altın Koza ödülünü kazandığı Adana Film Festivali’nin düzenlenemeyişi hakkındaki soruya, “Beni ürküten kanın akması, gençlerin ölmesi. Ben ödül almayabilirim, festival de ertelenebilir. Gençlerin ölmesi beni üzüyor” cevabını verdi.

Gündemdeki birçok soruya yanıtlar veren Gruda, HDP’li kadın milletvekili Nursel Aydoğan’a son olarak ‘Bir kadın olarak sus’ diyen AKP’li Bülent Arınç’a da, “Arınç’a: ‘Bir erkek olarak sen sus! Ağlamaya devam et. Tam ağlanacak zaman zaten. Devam et ağlamana, otur oturduğun yerde’ diyorum” diye seslendi.

'Politikacılar güler yüzlü değil'

Şu anki politikacıların güleryüzlü olmadığını aktaran Gruda, Turgut Özal ile Semra Özal çifti bol neşeli, kahkahalı bir çiftti… Bülent ve Rahşan Ecevit’te gülmeyi bilen insanlardı. Muammer Karaca örneğini vereyim. Menderes zamanında oynadıkları oyun “Aman Ednan Bey duymasın”da Adnan Menderes geliyor izlemeye, kahkalarla izliyor. Kendisini eleştiren bir oyun olmasına rağmen tebrik ediyor oyunu. O da sağ partidendi” dedi.

Bu noktada, Erdoğan’a da seslenen Gruda, “En çok istediğim şey ne biliyor musunuz? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bir kahkaha atması. Ben ona kahkaha attırırım. Bir kahkaha atsın bütün vücudu, sinir uçları rahatlayacak. Bir kahkaha atsın veya bir kedi alsın. Yine Bülent Arınç’a ithafen de diyorum ki kadınlar hep gülmeli. Cehaleti ortadan kaldıracak olan budur. Kadınlarımızı eğitmeliyiz cümlesi değil” diye konuştu.

Diken

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0