Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İhtiyacımız Olan Y Kuşağı, Z Kuşağı Değil, Teknofest Kuşağıdır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İhtiyacımız Olan Y Kuşağı, Z Kuşağı Değil, Teknofest Kuşağıdır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da AK Partili belediyeler tarafından düzenlenen gençlik festivalinde konuştu. 2023 seçimlerinde 6 milyondan fazla gencin ilk defa oy kullanacağını hatırlatan Erdoğan, ''Önümüzdeki seçimlerin kilidi şu veya bu parti değil gençlerimizdir'' diyerek gençlerin hayallerinin, beklentilerinin ve düşüncelerinin kendileri için hayati önemde olduğunu söyledi. Gençleri harflerle, kuşaklarla bölmediklerini belirten Cumhurbaşkanı, ''İhtiyacımız olan Z kuşağı, Y kuşağı değil, Teknofest kuşağıdır'' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nde AKP'li belediyeler tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'nde konuştu.

2023 seçiminin kilidinin gençler olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Z kuşağı mesajı da dikkat çekti.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

''Ülkemizdeki tüm gençlerimizi hem eğlenebilecekleri hem öğrenebilecekleri bu festivale bekliyoruz. 

Bugün burada siyasete gençlik kollarında atılmış, hayatı boyunca tüm mücadelesini gençlerle birlikte vermiş birisi olarak karşınızda bulunuyorum. Gökten zembille siyasete inmedim. Gençlik teşkilatlarında siyasete başladım. Belediye başkanlığı, başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı görevlerim boyunca da güzel gelecek bırakacak işler yapmanın gayreti içinde olduk. İyi ki hep gençler için çalışmışım. İyi ki gençlerin önünü açacak işler yapmışım diyorum. Türkiye'nin 2023 hedefleri, demokraside ve ekonomide cumhuriyet tarihi boyunca birikmiş sorunlarımızı çözmeyi amaçlıyordu.

2023 seçimlerinde 6 milyondan fazla gencimiz ilk defa oy kullanacak. Önümüzdeki seçimlerin kilidi şu veya bu parti değil, gençlerimizdir. Gençlerimizin hayalleri, beklentileri, düşünceleri, tespit ve teklifleri bizim için hayati önemdedir.'

'İhtiyacımız olan Teknofest kuşağı'

'İhtiyacımız olan Teknofest kuşağı'

'Biz gençleri harflerle, kuşaklarla bölmüyoruz, A'sından Z'sine hepsini de kucaklayacak eserlerle, hizmetlerle, çalışmalarla bütünleştiriyoruz. Bizim ihtiyacımız olan kuşak Z kuşağı, Y kuşağı değil, Teknofest kuşağıdır. Bizim ihtiyacımız olan nesil Asım'ın neslidir. Bizim ihtiyacımız olan gençlik 'Kim var?' diye seslenince sağına soluna bakmadan 'Ben varım' cevabını veren bir gençliktir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
71
43
12
8
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şenay Şenay

z kuşağı sizin ..... yapacak çünkü dimi

bahariye

seçimlerde göreceksin Z kuşağı Y kuşağını :))))

Selami Kahraman

Ne anlatıo gene ekonomi uzmanı !!