Görüş Bildir
Haberler
Çukur 4. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Yamaç'a Büyük Şok!

Çukur 4. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Yamaç'a Büyük Şok!

Müge Kakşi
16.01.2021 - 12:19

Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Yamaç, Cumali ile kahvede otururken telefonu çalar ve  telefonun diğer ucunda Çağatay vardır. Çağatay'ın Yamaç' a kahvede bir sürprizi vardır. Yamaç sürprizin ne olduğunu anlamaya çalışırken büyük bir şıok yaşar; Cumali'nin uyarısıyla masanın altındaki kurulu bomba düzeneğini görür. Çukur tehlike altındadır. İşte, Çukur 4. sezon 20. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çukur 4. Sezon 20. Bölüm Fragman

Çukur Son Bölüm Özeti

Çukur Son Bölüm Özeti

Erdenetler'in sonunu getirmek için hız kesmeden devam eden Yamaç, bir sonraki hedefe ulaşmak için büyük bir saldırı gerçekleştirecek. Nefesleri kesen bu aksiyon sırasında Yamaç ve Çukur’un başına gelenler merak konusu olacak. Etrafındaki koruma duvarı gittikçe zayıflayan Cengiz, çareyi Çağatay’ı yeniden safına çekmekte bulurken, Çağatay’ın oyunu sürpriz gelişmelere sebep olacak.

Ogeday’ın ölümü sonrası Cengiz’e öfkeli olan Kulkan, beklemediği bir yerden yardım teklifi alacak. Aksiyon dolu anların sonunda Koçovalılar, Erdenet ailesinden bir ismin daha sonunu getirerek intikamlarına devam edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın