Görüş Bildir
Haberler
Çukur 4. Sezon 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Çukur 4. Sezon 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
26.02.2021 - 21:07

Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Yamaç Çukur'un sokaklarında dolaşır. Ardından  Amca ile kahvede konuşan Yamaç 'Çukur bize babamızın emaneti, değerli olan taşı toprağı değil, sen Çukur'un mayasını bozmuşsun.' diyerek amcaya çıkışır. Ardından Amca'ya Çukur'u düzelteceğini tehditkar bir şekilde söyler. İşte Çukur 26. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çukur 4. Sezon 26. Bölüm Fragman

Çukur Son Bölüm Özeti

Çukur Son Bölüm Özeti

Çukur son bölümde Yamaç'ın annesiyle kavuşmasında yaşanan duygusal anlar Çukur son bölüme damga vurdu. Yamaç'ın yaşadıklarını öğrenen Vartolu, Kulkan'ı bulmak için harekete geçecek.

Vartolu'nun niyetini öğrenen Amca kendi kozunu kullanarak herkesi şaşırtacak bir hamlede bulunacak. Çukur'da olanları kendi gözleriyle gören Yamaç'ın Sultan'la yaşadığı yüzleşme izleyenleri üzdü.

Yamaç, duygu dolu anların sonunda Amca'nın evde yarattığı değişime şahit olacak. Amca akşamın ilerlemesiyle odasına çekildi ve duvarında asılı olan Sultan Hanım'ın resmini izledi. Yamaç'ın Amca'nın tarafında yer alacağını düşünen Cumali, verdiği sürpriz kararla büyük bir adım atmak için harekete geçecek.

Yamaç Vartolu'nun da yardımıyla kendisi ve Efsun'a yapmadığını bırakmayan Kulkan'ı yakalamayı başardı. Yamaç Kulkan'dan Efsun'un yerini öğrendi.

Günden güne kendi sonuna yaklaştığını fark eden Kulkan, hayatını kurtarmak için sürpriz bir isimden yardım isteyecek. Her şeyden habersiz olan Efsun ise çocuğu için bir fedakarlık daha yaparken, Yamaç ve Efsun'un karşılaşması nefesleri kesti.

Efsun'un yemeğe gittiği yere gelen Yamaç hiç zaman kaybetmeden içeri girdi. Yamaç yıllar sonra ilk kez Efsun'la tekrar bir araya gelme şansı yakaladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın