Görüş Bildir
Haberler
Cübbeli Ahmet Hoca Canlı Yayında Anlattı: Kasette Neler Var? Silahlı Hücre Evleri Ve Selefilik

Cübbeli Ahmet Hoca Canlı Yayında Anlattı: Kasette Neler Var? Silahlı Hücre Evleri Ve Selefilik

Abdullah Demir
20.07.2022 - 09:51 Son Güncelleme: 20.07.2022 - 09:58

İsmailağa Cemaati’nden Cübbeli Ahmet Hoca , Habertürk TV’deki Fatih Altaylı’nın Teke Tek programına katıldı. Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Saadettin Ustaosmanoğlu’nun ‘kasetini patlatırız’ açıklamasına, ayrıca Selefi ve Vahabilerin örgütlenme ve silahlanmalarına ilişkin çıkışlarına açıklık getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FETÖ konusunda uyarılarda bulunduğunu belirten Cübbeli Ahmet Hoca "Bizimkilerin maalesef öngörüleri yok. FETÖ meselesinde öyle oldu, Adnan meselesinde de öyle oldu. Öngörü maalesef bizim camiamızda yok" dedi.

"Bundan büyük nasıl tehdit olacak?"

"Bundan büyük nasıl tehdit olacak?"

İki yıl önce de aynı uyarıları yaptığını söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca diye anılan Ahmet Mahmut Ünlü, '2000 dernek demişim ama ne 2000'i, az demişim. Adıyaman'da çay ocağı idi. Üç patlama burada oldu: Gar katliamı da buradan oldu, gümrük patlaması da buradan oldu. Çay, kahvehane, kitap dükkanı bunları topladığında 'Ne 2000'i' diye ben bunları açıkladım” diye konuştu.

Cübbeli Ahmet Hoca, Selefilik hakkında şunları söyledi:

Diyanet'in DEAŞ raporu var. Ondan sonra Türkiye'de Selefiliğin durumunu Hilmi Demir Hoca, ben sizin kanalda dinledim. 2020'de Selefiliğin nüfusa oranının 3.6'ya kadar yükseldiğini söylüyor. Bazı vilayetlerde yüzde 8-10. Bu vilayetlerdeki durum... Orada hangi hocanın da dinlendiği söyleniyor. Diyelim AK Parti'nin fazla olduğu yerde Nihat Hatipoğlu. Ben Türkiye ikinciliğini kaybetmemişim. Konya, Adıyaman... 10 vilayet ismi veriliyor bu raporda. Yüzde 8-10 ne demek biliyor musunuz? Ben burada sokağa çıktığım zaman yüz kişiden 8'i, 10'u benim kanımı, canımı, karımı helal sayıyor. yani beni gavur sayıyor. Bundan büyük nasıl tehdit olacak?

"Selefiliğin girdiği her yerde savaş çıkar" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, silahlı hücre evi uyarısında bulundu.

"Kaset konusu belaltı değil"

"Kaset konusu belaltı değil"

Saadettin Ustaosmanoğlu'nun kaset çıkışı ile ilgili Cübbeli Ahmet Hoca şöyle konuştu:

O video bir haftadır duruyor. Bir hafta evvel gördüğümde cevap vermedim, Ustaosmanoğlu soyadı töhmet altında kalmasın diye. Ama ne zamanki bu kaset şantajı diye yazıldı, o zaman cevap verdim. Iraklı Şeyh Seyyid Muhammed Accan el Hadid çekmiş. Bundan 12-13 sene evvel ben Accan ile görüşürken... Kaset konusu belaltı değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
33
10
9
6
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mario_zcom

atam boş boşuna kapatmadı bu ors. yataklarını umarım pek sanmıyorum 2023 gelecek olan kişi bu işe el atar ve butun tarikatlar kapanır tekrardan başları haps... Devamını Gör

Tuncay Gungor

Onu bile götünden biliyorsun, Atatürk bu adamın dediği gibi olan yerleri kapattı. Akşam kendiside senin gibi diyenlere cevabı verdi ki, bu gün de dahil Allah... Devamını Gör

TT

tamamen algı operasyonu. Onlar bok biz akız demeye getiriyor. Akıllı adam, kendini nasıl parlatacağını bilip onu kolluyor. Hepsi birbirinin aynı, hepsinin de... Devamını Gör

Tuncay Gungor

Önce senden başlamalı.

Bozkurt

Bir selefilik, vehhabilik muhabbetidir gidiyor. Sanki karşı olanlar farklıymış gibi.

Tuncay Gungor

Değil mi, tecavüz yalan dolan gidiyor. Sanki yukarıda yorumu yapan farklıymış gibi.