Görüş Bildir
Haberler
Çorum ve Ege Denizi'nde Deprem! İşte AFAD ve Kandilli 10 Aralık 2020 Son Depremler Listesi...

Çorum ve Ege Denizi'nde Deprem! İşte AFAD ve Kandilli 10 Aralık 2020 Son Depremler Listesi...

Buse
10.12.2020 - 11:39

Bugün sabah saatlerinde Kuşadası Körfezi, Sisam Adası ve Çorum'da 3'ün üzerinde depremler meydana geldi. Erzurum  ve Akdeniz'de de depremin olduğu duyuruldu. Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye’de ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri günlük olarak paylaşıyor. Peki,10 Aralık'ta (bugün) nerelerde, kaç şiddetinde deprem oldu?  İşte Türkiye'de yaşanan son depremler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çorum'da 3.4'lük Deprem.👇

Çorum'da 3.4'lük Deprem.👇

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, gece saat 03.59 sıralarında merkez üstü İskilip ilçesi olan 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Çorum'da yaşanan depremin yerin 5.0 kilometre derinliğinde olduğu belirtildi.

Son depremler listesini Kandilli Rasathanesi ve AFAD üzerinden anlık olarak takip edebilmek mümkün. Her iki kurumun da resmi sayfası üzerinden depremin merkez üssü, şiddeti ve saati gibi bilgileri edinebilirsiniz.

Ege Bölgesi'nde Art Arda Meydana Gelen Depremler Hız Kesmiyor.

Ege Bölgesi'nde Art Arda Meydana Gelen Depremler Hız Kesmiyor.

Her gün küçük çaplı depremlerin meydana geldiği Kuşadası Körfezi'nde sabah saat 06.54'te 3.6'lık bir deprem meydana geldi. Derinliği ise AFAD ve Kandilli tarafından 11.4 kilometre olarak açıklandı.

Depremin son zamanlarda en çok uğradığı yer Ege Denizi ve çevreleri. Sisam Adası'nda ise sabah saat 07.5'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli bu depremin ise 3.8 kilometre derinliğinde olduğunu belirtti.

Erzurum'da gece saat 01.07'de 2.2'lik bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli depremin 5.0 kilometre derinliğinde olduğunu bildirdi.

Mersin'de de 2.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sabah saat 10.49'da meydana gelen depremin derinliği ise 5.7 olarak açıklandı.

Son zamanlarda en çok depremin meydana geldiği yerlerden biri olan Akdeniz Bölgesi'nde de bu sabah bir deprem meydana geldi. Sabah saat 07.02'de derinliği 5.2 kilometre olan 2.9'luk bir deprem olduğu bildirildi.

En Son Nerede Deprem Oldu ?

En Son Nerede Deprem Oldu ?

Yaşanılan depremler sonucu Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın