Görüş Bildir
Haberler
Çok Konuşulan Instagram Fenomenlerinin Beğenilen Stilleri

etiket Çok Konuşulan Instagram Fenomenlerinin Beğenilen Stilleri

Nurseda Gerek
13.03.2022 - 08:34

Onlar sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri! Stil sahibi, eğlenceli ve keyiflendirici içerikleriyle takipçilerini etkileyen iddialı isimleri sizin için bir araya getirdik. Gelin, like yağmuruna tutulan fenomenlerin en beğenilen stillerini mercek altına alalım! 👇

 'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kardelen Yıldırım

Kardelen Yıldırım
www.instagram.com

Güzellik kategorisinde ürettiği içeriklerle fark yaratan Kardelen Yıldırım, sosyal medyanın kızıl güzellerinden. Güzel fenomen saç bakım sırlarından cilt bakımına, makyaj rutininden stiline kadar pek çok detayı takipçileri ile paylaşıyor. 

Güzel fenomenin stili, en az turuncu saçları kadar ilgi görüyor. Sade, doğal ve trend kombinler oluşturan Kardelen, genellikle saçlarına yakın tonlarda parçalar tercih ediyor.

Kahverengi suni deri pantolon için buraya tıklayabilirsiniz.  

Eylül Öztürk Özkan

Eylül Öztürk Özkan
www.instagram.com

Sosyal medyanın en eski isimleri arasında yer alan Eylül Öztürk Özkan, hayatından kısa kesitleri ve stilinden detayları sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor. 

Eylül kombinlerinde her zaman basic ürünler tercih ediyor. Özellikle rahat olmak istediği günlerde jean ve spor ayakkabı kombinleri yapmayı çok seviyor.

Benzer mom jean modellerine buradan ulaşabilirsiniz. 

Eylül'ün spor ayakkabısının linki burada

Selin Kidil

Selin Kidil
www.instagram.com

Sosyal medyanın en eğlenceli isimlerinden biri kuşkusuz Selin Kidil! Eğlenceli paylaşımları ve samimi tavırları ile takipçilerini etkileyen güzel fenomen, aynı zamanda memnun kaldığı ürünleri kitlesiyle de paylaşmayı ihmal etmiyor. 

Selin'in stili rahat ve eğlenceli! Güzel fenomen stilinde her zaman rahat ve iyi görünmeyi hedefliyor diyebiliriz. 

Selin'in taytına benzer bir modeli buraya bıraktık. 

Beliz Şen

Beliz Şen
www.instagram.com

İlham veren profiliyle takipçilerini büyüleyen Beliz Şen, sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden. Kişisel hayatını ve spor rutinini takipçileriyle paylaşan güzel fenomen, aynı zamanda stilinden detayları da kitlesi ile buluşturuyor.

Beliz soğuk kış günlerinde yumuş yumuş kombinler yapmayı, kombinlerini uyumlu aksesuarlarla desteklemeyi çok seviyor. Biz de onun, bu samimi kombinlerini çok beğendiğimizi söylemek istiyoruz. 

Beliz'in peluş montunun benzerini buraya bıraktık.

Benzer bere modelleri için buraya tıklayabilirsiniz. 

Ezgi Köse

Ezgi Köse
www.instagram.com

Sevilen içerikleriyle her geçen gün takipçi kitlesini büyüten Ezgi Köse, dijital dünyanın ilham veren isimlerinden. Fit tarif videoları, spor önerileri ve hayatından kısa kesitleri sevenleri ile buluşturan Ezgi, ilham veren stil tüyolarıyla da kitlesini etkiliyor.

Ezgi stilinde trend ve basic parçalar tercih ederken, özel günlerde klasik parçalardan oluşan kombinler yapıyor.

Güzel fenomenin kombininde yer alan benzer parçaları bir araya getirdik. İncelemek isteyenler için link burada

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seda Özkan

Seda Özkan
www.instagram.com

Dijital dünyanın en eğlenceli ailesi tabii ki de Özkan ailesi! Çektikleri kısa videolar ve story serileriyle takipçilerini eğlendiren tatlı çift, özellikle kızları Eva'nın başrolde olduğu pek çok içerik üretiyor. Açıkçası bu ailenin her haline bayıldığımızı söylemeden geçmek istemiyoruz! 

Ailenin güzel annesi Seda Özkan, sosyal medya hesabında eğlenceli ve stil sahibi paylaşımlar yapmayı çok seviyor. Bu arada güzel fenomenin tarzının trend ürünlerden oluşturduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Seda'nın peluş detaylı montunun benzerine buradan, şapka modelinin benzerine ise buradan ulaşabilirsiniz. 

Pelin Baynazoğlu

Pelin Baynazoğlu
www.instagram.com

Sosyal medyanın en eğlenceli simalarından biri de herkesin yakından tanıdığı Pelin Baynazoğlu. Eğlenceli içerikleriyle Twitch'in kraliçesi ilan edilen fenomen, sosyal medya hesabında eğlendiren ve fazlasıyla keyiflendiren içeriklerini kitlesi ile buluşturmaya devam ediyor.

Pelin'in stili basic ve fazlasıyla eğlenceli! Bu arada eğlenceli fenomenin en sık kombinlediği parça renkli ve desenli modellerin başrolde olduğu kazak modellerinden oluşuyor.

Pelin'in tarzına benzer kazak modellerine buradan ulaşabilirsiniz. 

Çisem Çakır

Çisem Çakır
www.instagram.com

Cilt bakımı ondan sorulur! Çisem Çakır, dijital dünyada cilt bakım videolarıyla öne çıkan isimlerden biri. Kitlesini doğru ve etkili ürünlerle buluşturmayı hedefleyen tatlı fenomen, ürettiği içeriklerle kitlesini bilinçlendirmeye devam ediyor!

Cilt bakım tüyoları kadar stiliyle de öne çıkan Çişem, bahar aylarında trençkot giymeyi çok seviyor.

İncelemek isteyenler için benzer modeller burada

Тuana Tezsay

Тuana Tezsay
www.instagram.com

Hız kesmeyen yükselişiyle kitlesini her geçen gün arttıran Тuana Tezsay, sosyal medyanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Güzel fenomen, makyaj yeteneğini mizah yeteneği ile harmanlayarak birbirinden eğlenceli içeriklere adeta imza atıyor.

Tuana makyaj yeteneğinin yanı sıra stiliyle de dikkat çekiyor! Güzel fenomen genellikle basic, cool ve trend kombinler oluşturmayı çok seviyor.

Benzer ürünler burada

Arşel Karabıyık

Arşel Karabıyık
www.instagram.com

Moda anlayışı ve kusursuz fiziğiyle sosyal medyanın dikkat çeken isimleri arasında yer alan Arşel Karabıyık, fiziğinin hakkını vererek modellik kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Bu yolda ilerlerken sosyal medya hesabında ise işlerini takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

İşi gereği stil sahibi paylaşımlar yapan güzel model, tarzıyla takipçilerini etkilemeye devam ediyor. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ezgi Öngören

Ezgi Öngören
www.instagram.com

Stil sahibi paylaşımlarıyla sosyal medyada dikkat çeken bir diğer isim ise Ezgi Öngören. Güzel fenomen saçıyla, makyajıyla ve aynı zamanda stiliyle bir hayli dikkat çekiyor!

Ezgi stilinde basic ve havalı ürünlere yer veriyor. Soğuk kış günlerinde hemen hemen her gün kombinlerinde tercih ettiği peluş montlar ise vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. 

Benzer bir ürüne buradan ulaşabilirsiniz. 

Ece Çetinöz

Ece Çetinöz
www.instagram.com

Sosyal medyanın yükselenleri arasında yer alan Ece Çetinöz, eğlenceli ve stil sahibi paylaşımlarıyla like yağmuruna tutulan isimlerinden biri. Güzel fenomen çektiği trend videoları ve enteresan makyajlarıyla öne çıkarken, bir yandan da sert stiliyle dikkat çekiyor!

Ece stilinde koyu ve sert parçalar kullanmayı çok seviyor. Genellikle siyah ve koyu tonlarını tercih eden güzel fenomen, sık sık crop kesim bluz kombinleri yapıyor.

Benzer bir modeli incelemek için tık tık

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın