Görüş Bildir
Haberler
Çocuklar Duymasın’ın Çaycı Hüseyin'i Yeni İmajıyla Dikkatleri Üzerine Çekti!

Çocuklar Duymasın’ın Çaycı Hüseyin'i Yeni İmajıyla Dikkatleri Üzerine Çekti!

dila bahar
05.11.2021 - 17:31

Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen karakteri Çaycı Hüseyin’e can veren Alpaslan Özmol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini şoke etti. Yeni imajı ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Alpaslan Özmol'un paylaşımı kısa sürede gündeme oturdu. Özmol'un Instagram hesabından paylaştığı pozda bıyıklarını kestiği görüldü.  İşte o poz…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin karakterini canlandıran Alpaslan Özmol'un Instagram hesabından paylaştığı bıyıksız pozlarına yorum yağdı.

''Çaycı Hüseyin Espresso Hüseyin olmuş’'

''Çaycı Hüseyin Espresso Hüseyin olmuş’'

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalara kazınan Alpaslan Özmol, sosyal medya hesabından yeni tarzını paylaştı. Bıyıklarını kesen oyuncunun bu paylaşımına yorumlar yağdı.  Alpaslan Özmol'u, alışılmışın dışında imajıyla gören takipçileri ''Abi bari alıştıra alıştıra kesseydin. Tilkiden kurtulan horoz gibi olmuşsun'' ve ''Çaycı Hüseyin Espresso Hüseyin olmuş'' gibi yorumlarda bulundu.

Alpaslan Özmol’un Ölüm Haberi

Alpaslan Özmol’un Ölüm Haberi

Alpaslan Özmol, sosyal medyda öldüğüne dair çıkan haberler için ''Sürekli öldürüyorlar. Artık panik atak oldum. Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Ailem ve dostlarım üzülüyor. Gençlerimiz mizah yapıyor. Ben de gülüyorum ama tadında olmalı. Mizah ölümle olmaz. Bazen geleneklerimizi kaybettiğimizi düşünüyorum'' açıklamasını yapmıştı.

Alpaslan Özmol Kimdir?

Alpaslan Özmol Kimdir?

Alparslan Özmol, 19 Nisan 1976 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Başarılı oyuncu ilkokulun ardından, ortaöğretim hayatında boyundan ötürü yaşadığı zorluklar yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldı. O dönemlerde ailesi ile Bursa'ya yerleşen isim burada bir züccaciye dükkanında turistlere eşarp satarak geçimini sağlıyordu. Turistlere satış yapmak için birkaç yabancı dil öğrenen Özmol tamamen tesadüf eseri Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yeni sahnelenecek bir oyunda kralın soytarısı rolüyle oyunculuğa ilk adımını attı. Bursa Devlet Tiyatrosu'nda bir çok oyunda rol alan isim televizyona ilk adımı Hamdi Alkan'ın başrolünü oynadığı güldürü programı olan Reyting Hamdi'de 8 bölüm oynayarak attı.Alpaslan Özmol'un hayatındaki dönüm noktası ise Özgür Ozan aracılığı ile tanıştığı Birol Güven sayesinde oldu. O Dönemde Birol Güven TGRT ekranları için 'Kahkaha Show' adlı bir program hazırlıyordu. Özmol bu programda bir mafya babasını canlandırdı ve bu rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başarılı isim gelen tekliflerin artması ile beraber Bursa'dan ayrılıp İstanbul'a yerleşti. İstanbul'a yerleşen oyuncunun Türkiye tarafından tanınması ve sevilmesi 'Ayrılsak da Beraberiz' dizisi ile oldu. Oyuncu ilk olarak bu dizide Çaycı Hüseyin tiplemesi ile izleyenlerin karşısına çıktı. Özmol bu karakter ile o kadar çok sevildi ki Birol Güven Çocuklar Duymasın adlı diziye bu karakteri bire bir taşıdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın