Görüş Bildir
Haberler
Cinsel Yaşam Kalitesini ve Orgazm Olma Olasılığını Katbekat Artıracak 11 Basit ve Etkili İpucu

Cinsel Yaşam Kalitesini ve Orgazm Olma Olasılığını Katbekat Artıracak 11 Basit ve Etkili İpucu

Seks tüyoları dedik ancak ekranlarda sürekli karşımıza çıkan 'üç dakikada orgazm'ın sırrını veremiyoruz. Çünkü tahmin edersiniz ki; partnerinizi hazzın doruklarına şipşak çıkarmanızı sağlayacak sihirli bir düğme yok.

Uzun lafın kısası; daha kaliteli bir cinsel yaşam için işinize yarayabilecek ufak tefek fikirler sizlerle!

Kaynak: https://www.bustle.com/articles/78101...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fantezisiz olmaz!

Utanımayı bırakıp şöyle biraz düşününce sizi heyecanlandıran durumlar mutlaka vardır. Görmemek mi? Elinin kolunun bağlı olması mı? Yoksa loş ışık mı? İşte o durumlar her neyse, söz konusu cinsellik olunca aslında sandığınızdan çok daha etkili. Pişman olmayacaksınız.

2. Beyin önemli!

En büyük cinsel organ nedir desek? Hayır hayır onlardan bahsetmiyoruz... Cevap tabii ki beynimiz! Yalnızca düşüncelere ve değerlere değil, aynı zamanda tutkulara ve fantezilere ev sahipliği yaptığı için. Cinsel uyarılmalar tamamen beyin kaynaklı ve onları kullanarak orgazma daha kolay ulaşmak mümkün.

Hislerinizi harekete geçirecek eşyaları, kokuları ve senaryoları gözden geçirerek işe başlayabilirsiniz. Sonra sıra hayata geçirmekte! Gün içinde fantezilerinizi düşünmeyi ve hayal etmeyi de unutmayın tabii.

3. Kayganlaştırıcıya alternatif olarak; hindistan cevizi yağı!

Hindistan cevizi yağı sizin de bildiğiniz gibi çok çok amaçlı bir ürün. Kendisi yeni bir icatmış gibi davranacak değiliz ancak söz konusu seks olunca, piyasadaki kayganlaştırıcılara iyi bir alternatif olacağı yeni yeni fark ediliyor.

Hem kokusu ve tadı hem de verdiği his güzel. Hatta cildi nemlendiriyor ve anti-bakteriyel yapısıyla mantar enfeksiyonlarını engelliyor.

Önemli not: Hindistan cevizi yağını lateks kondomlarla kullanmak tehlikeli. Çünkü lateksin kolayca yırtılmasına sebep olabilir.

4. Masajlar için de hindistan cevizi yağı!

Hindistan cevizi yağını birkaç saniyeliğine mikrodalga fırına attıktan sonra seks öncesi masajlarda kullanmayı deneyin. Kokusu, hissiyatı, verdiği nem... Daha ne olsun!

5. Erojen noktaları öğrenmek gerek!

Aslında onları tahrik olduğunuz zamanlardan tanıyorsunuz, geriye adını koymak kalıyor. Sinir uçlarının yoğunlaştığı, cinsel uyarı noktalarından söz ediyoruz. 

Erojen noktalar genelde boyun, kulaklar, sırtın alt bölgeleri ve bacakların içinde yer alırlar. Yine de öpücüklerle dolu bir keşfe çıkmak her zaman işe yarar. Çünkü hassas bölgeler kişiye göre farklılık gösterir.

Burada unutulmaması gereken nokta; hem kendi vücudunuzdaki hem de partnerinizin vücudundaki hassas noktalara hakim olmanın önemi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yastıkların dayanılmaz hafifliği!

Kim demiş seks konforlu olmaz diye! Yastıklar kimi zaman belinizin kimi zaman da göğsünüzün altında size kolaylık sağlayabilir. Yükünüzü hafiflediğinde orgazma bir adım daha yakınsınız!

7. Kegel egzersizleri

Hani şu sürekli duyup hiç yapmayı denemediğimiz kegel egzersizleri... Mesane ve rahim arasındaki pelvik taban kaslarını güçlendiren kegel egzersizleri aynı zamanda orgazmların şiddetini artırıyor.

8. Çoraplar!

Hollanda'da Gert Holstege önderliğinde gerçekleştirilmiş bir araştırmaya göre seks yapan insanlar en çok soğuktan şikayet ediyor ve çorap giydikten sonra aynı insanların orgazm oranı %30 artıyor. Enteresan!

9. Seks oyuncakları!

Şimdiye kadar seks oyuncaklarını hiç ciddiye almamış olabilirsiniz ancak bir şans vermekte hiçbir sakınca yok. Olmazsa vazgeçip çöpe atmak serbest. Eğer hoşunuza giden bir şeyler bulabilirseniz hem uzun süren orgazmlar hem de monotonluktan kurtulmuş bir sevişme sizi bekliyor.

10. Nezaket şart!

Vücuduna güveni olan insanların daha sağlıklı bir cinsel yaşama sahip olduğu bir gerçek. Bu yüzden partnerinize iltifat etmekten çekinmeyin ve beğendiğiniz yanlarını ona da söyleyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Anatomiyi unutmayalım!

Neyin nerede olduğunu bilmek bir hayli önem taşıyor. Klitoris nedir, ne değildir bilmeyen bir partner kadar kötüsü olabilir mi mesela?

Ne demek! 😎🙋

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
243
98
63
36
34
32
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TC Badem Badem

Bu bugün sayfayı kaydırıp gözüme gözüme soktuğunuz peşpeşe 3. Sex içerikli edit.. Hayırdır onedio ekibi! Pornhub ya da xhamster ile bir anlaşma falan mı yapt... Devamını Gör

Ayna Efendi

tıklanma sayısı azalınca cinsel içerik açıyorlar onedionun politikası bu