Görüş Bildir
Haberler
Cinsel Gücü Deli Gibi Artırıyorlar! Doğal Yoldan Afrodizyak Etkisi Yaratan Yiyecekler

Cinsel Gücü Deli Gibi Artırıyorlar! Doğal Yoldan Afrodizyak Etkisi Yaratan Yiyecekler

Merhaba. Cinsel gücü artıran besinler hem erkeklerde hem kadınlarda oldukça merak edilir. Doğal besinler, cinsel hormonları yükseltir ve cinsel bölgelerin damar sistemlerini destekler. Afrodizyak etkisi yaratan yiyecekler kaliteli bir cinsel yaşam için harika yiyeceklerdir. Gelin hep birlikte hangi yiyeceklermiş bunlar bakalım.

Keçiboynuzu

Keçiboynuzu

Binlerce yıldır şifa kaynağı olan keçiboynuzu, bağışıklık sistemini korumasının yanı sıra cinsel gücü artırıcı bir besindir. Bu nedenle pekmezi ve macunu cinsel sorunlarda oldukça faydalıdır.

Kahve

Kahve

ABD'de 4 bin erkek üzerinde yapılan bir araştırmaya göre günde 2 bardak kahve içmek cinsel performansı artırıyor. Araştırma, düzenli olarak günde 2 bardak kahve içen erkeklerde ereksiyon bozukluğu yaşama riskinin, kahve içmeyen hemcinslerinden yüzde 42 daha az olduğunu ortaya koydu.

Çikolata

Çikolata

Çikolatanın afrodizyak etkisi taşıdığı yıllardır bilinen bir gerçektir. Ayrıca çikolata mutluluk hissi verir ve beyindeki kimyasal hormonların salgılanmasına da yardımcı olur.

Zencefil

Zencefil

Zencefil cinsel hayatı etkileyen bitkilerin başında gelir. Çünkü zencefil, kan dolaşımını güçlendirir ve düzene sokar. Erkeklerin ereksiyon olmasında yardımcı olur.

İstiridye

İstiridye

Başta midye, istiridye gibi deniz ürünleri bilinen en önemli afrodizyaklar arasındadır. İçerdikleri yüksek çinko ve bakır ile isteği ve uyarılmayı arttırabilir. Ayrıca içerdiği B6 ve E vitamini ile folat sayesinde hem erkek hem de kadınlarda seks hormonlarının daha fazla salgılanmasını sağlar.

Muz

Muz

Muz içerdiği yüksek minerallerden dolayı afrodizyak besinler içinde üst sıralarda yer alır. Magnezyum, potasyum ve B vitamini libidoyu artırmak için önemlidir. İçerdiği yüksek potasyum sayesinde orgazm için en faydalı besindir.

Vanilya

Vanilya

Vanilya içerdiği bileşenler ve hoş kokusu sayesinde hem bedeni hem de sinirleri güçlendirir. En önemlisi de afrodizyak olduğu için cinsel gücü artırır. Bitki çaylarına vanilya çubuğu ekleyerek ya da vanilya aromalı tatlılardan yiyerek bu mucizevi besinden faydalanabilirsiniz.

Fındık

Fındık

Ülkemizdeki en meşhur afrodizyaklardan biri olan fındığın içinde cinsel damarları genişleterek cinsel bölgeye kan pompalanmasına yardımcı olan ve böylece uyarılmayı hızlandıran L-Arginin maddesi vardır.

Bal

Bal

Bolca B vitamini içeren bal, afrodizyak gücüyle bilinmektedir. Cinsel gücü arttırır ve doğurganlığı da etkiler.

Çilek

Çilek

Çilek, cinsel bölgeye giden kan akımı için büyük önem taşıyan bir meyvedir. İçinde bulunan antioksidanlar, folik asit ve C vitamini sayesinde cinsel bölgenin daha hızlı uyarılmasını sağlar.

Badem

Badem

Çinko kaynağı bol olan badem, cinsel isteğin yükselmesinde yardımcı bir besindir. Ayrıca cinsel performansa iyi gelen pek çok minerali de içinde bulundurur.

Kuşkonmaz

Kuşkonmaz

Kuşkonmaz iyi bir afrodizyak kaynağıdır. Cinsel isteği ve uyarılmayı artırır. İçerdiği B6 ve E vitamini ile folat sayesinde hem erkek hem de kadınlarda seks hormonlarının daha fazla salgılanmasına yardımcı olur.

Yeşilçay

Yeşilçay

Yeşil çayın içinde yer alan allisin maddesi, erkeklerde serbest testosteron üretimini ve cinsel bölgeye giden kan miktarını artırır. İçerisinde yer alan epigallokateşin gallat maddesi sayesinde cinsel dürtülerin artmasına yardımcı olur.

Yulaf

Yulaf

Yulaf özellikle kadınlarda cinsel isteği artırmasıyla bilinen bir besindir. Ayrıca hormonlara etki ederek vücut direncin, destekler. Yulaf ezmesi şeklinde tüketip içine ceviz ve muz ekleyerek yemek iyi bir seçenektir.

Sarımsak

Sarımsak

Sarımsak afrodizyak etkisi yaratan bir besindir. Sarımsağın yutularak tüketilmesi cinsel performansı artırır ve cinsel bölgelere giden kanı hızlandırır.

Avokado

Avokado

Avokado, libidoyu hızlandırır ve cinsel gücü artırır. Ayrıca E vitamini bakımından da zengindir. E vitamini yaşlanmayı yavaşlatır ve cinsel organlara oksijen ve kan akışını artırır.

İncir

İncir

Bilinen en önemli afrodizyaklardan olan incir, cinsel gücü artıran çok güçlü afrodizyaklardan biridir. E ve B vitaminleri açısından çok zengin olan yiyecek sadece cinsel sağlık için değil, kalp sağlığı için de faydalıdır.

Bunlar da İlgini Çekebilir

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın