Görüş Bildir
Haberler
Çiftlik Bank Vurgunu: Askerler, Polisler, Hatta Milletvekilleri de Para Yatırmış...

etiket Çiftlik Bank Vurgunu: Askerler, Polisler, Hatta Milletvekilleri de Para Yatırmış...

Yasin Arslan
24.03.2018 - 15:41 Son Güncelleme: 24.03.2018 - 21:29

Binlerce kişinin parasını kaptırdığı ve 'en büyük vurgun' olarak nitelendirilen Çiftlik Bank'a para yatıranlar arasında askerlerin, polislerin ve milletvekillerinin olduğu ortaya çıktı. En çok emeklilerin paralarını yatırdığı Çiftlik Bank hakkında bugüne kadar Başbakanlık İletişim Merkezi ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na yaklaşık 5 bin şikayet başvurusu yapıldığı öğrenildi.

Çiftlik Bank'ı şikayet eden 5 bin kişinin içinde toplumun her kesiminden insan var.

Çiftlik Bank'ı şikayet eden 5 bin kişinin içinde toplumun her kesiminden insan var.

Yenişafak gazetesinden Cahit Saraçoğlu'nun haberine göre, şikayet başvurusu yapanlar arasında ağırlıklı olarak emekliler var. Bunun dışında askerler, polisler hatta milletvekilleri de var.

Sisteme 81 bin kadar kişi dahil oldu, 77 bini zarara uğradı.

Sisteme 81 bin kadar kişi dahil oldu, 77 bini zarara uğradı.

Habere göre, Çiftlik Bank'ın perde arkasında 11 irtibatlı şirket daha var. Sisteme üye olanların sayısı 81 bin kişi, mağdur olanların sayısı 77 bin.

Uruguay'daki mal varlıkları bir inşaat işçisinin üzerineymiş.

Uruguay'daki mal varlıkları bir inşaat işçisinin üzerineymiş.

‘Çiftlik Bank CEO’su sıfatıyla  77 bin kişiden 511 milyon lira para topladıktan sonra Uruguay'da olduğu iddia edilen Mehmet Aydın'ın Uruguay'daki mal varlığının kendi üzerinde olmadığı ortaya çıktı. 

Uruguay’ın başkenti Montevideo’da aldığı ev, aralık ayına kadar kaldığı malikane, yat ve 2.5 milyonluk Ferrari’den oluşan malvarlığının Uruguay’a 10 yıl önce giden ve inşaat işçisi gözüken Osman K. adlı bir bir kişinin üzerine kaydettirdiği ortaya çıktı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
201
52
18
10
10
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin

Helal olsun sana be tosuncuk, milletçe ortalama zeka seviyemizin avrupanın çok altında ve çok düşük olduğunu bilen biliyordu da, sen yine bir kez daha ifşa e... Devamını Gör

WHOAMI

ya hacı onu bunu geçinde tipinden demi şüpelenmediniz ? ulan ben bakkaldan para bozduramıyorum ! adam beni görünce klasik olan "valla bozuk yok" yalanını söy... Devamını Gör

Hakan Demir

şaka maka bu ülkeden bir sürü komedyen geldi geçti, hiçbiri her baktığımda gülme etkisi yaratmadı bende. bu tosunun ayrı bir tılsımı, enerjisi var. star ışığ... Devamını Gör