Görüş Bildir
Haberler
Çiftlere Özel: Sevgilinizle Oynayabileceğiniz Mobil Oyunlar

Çiftlere Özel: Sevgilinizle Oynayabileceğiniz Mobil Oyunlar

Deniz Ünsal
12.03.2023 - 11:10

Çift olarak birlikte zaman geçirmekten zevk alıyorsunuz ama yapacak yeni şeyler bulmak mı istiyorsunuz? Metroda, vapurda, otobüste ya da kafede arkadaşlarınızı beklerken sıkılıyorsanız bu liste tam da size göre. Mobil platformun en iyi çift oyunlarına gelin bir göz atalım.

Kaynak: https://gamerant.com/best-mobile-game...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Happy Couple

10. Happy Couple

Yeni çiftler için özellikle çok iyi bir trivia oyunu olan Happy Couple. Sevgilinizle birbirinizi daha iyi tanımanıza olanak sağlayacak kişiselleştirilmiş sorularla hem eğlenebilir hem de birbirinizin farklı yönlerini görebilirsiniz.

9. Pokemon Go

9. Pokemon Go

Çift olarak yürüyüşler yapmak güzeldir ama ilişkinin başlarındayken özellikle, o garip sessizlikler sizi rahatsız eder. Yürüyüşlerinizi eğlenceli hale getirmek için ise Pokemon Go gayet ideal. Mobil oyunlar içindeki en başarılı yapımlardan da biri.

8. Fortnite

8. Fortnite

Battle royale dendiği zaman geçtiğimiz senelerin en başarılı oyunu Fortnite. Çift olarak eğlenceli ve aksiyon dolu vakitler geçirmek istiyorsanız, Fortnite bunu size sunuyor.

7. The Sims Mobile

7. The Sims Mobile

The Sims, tüm zamanların en ikonik oyunlarından biri. Tek başınıza oynarken bile oynaması eğlenceli iken çift olarak The Sims Mobile'ı oynamak belki de size yeni hobiler bulmayı ya da ileride birlikte yaşayacağınız zamanları öngörme şansı sunabilir.

6. Bowmasters

6. Bowmasters

Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için eşit derecede eğlenceli olan, tatlı meydan okumalarla güzel zamanlar geçirebileceğiniz Bowmasters.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Sky: Children of the Light

5. Sky: Children of the Light

Dinlendirici, çok oyunculu ve keşfetmeye dayalı bir oyun olan Sky: Children of the Light. Sevdiğiniz kişi ile masalsı açık dünyasında zengin bir hikaye ile güzel vakitler geçirebilirsiniz.

4. Everdale

4. Everdale

Barışçıl bir şehir kurma oyunu olan Everdale. İş birliğine dayalı oynanışı, hoş görsel tasarımı ve güzel müzikleri sayesinde sevdiğiniz kişi ile hem bir şeyler oluşturmanın güzelliğini deneyimleyecek hem de eğlenceli vakitler geçireceksiniz.

3. Clash Of Clans

3. Clash Of Clans

Mobil platformun efsanevi strateji oyunu Clash Of Clans. Rekabet ve savaşı vahşet olmadan sunan bu eğlenceli strateji oyunu ile klanınızı geliştirirken, savaş alanında da rekabet edebileceksiniz. Bunu sevdiğiniz kişi ile bir aktivite olarak yapmak ve üzerine konuşmak da, ortak şeyler üzerine konuşma fırsatı sunacak.

2. Cooking Battle!

2. Cooking Battle!

Mutfakta rekabet oluşturan, çift olarak iş birliği yapmanızı gerektirecek muhteşem bir oyun; Cooking Battle!. İsterseniz sevgilinizle karşılıklı, isterseniz de birlikte zamana karşı yemekler yapıp servis etmeye çalışabilirsiniz. Emin olun, düşündüğünüzden daha geren bir oyun.

1. Mario Kart Tour

1. Mario Kart Tour

Dünyadaki farklı şehirlerde rekabet dolu ve eğlenceli yarışlar yapmak isteyen çiftler için Mario Kart Tour. En ikonik oyun karakteri olan Mario'nun yıllar boyu süren maceralarının ardından siz de Prenses'iniz ya da Mario'nuz ile birlikte yarışmanın heyecanına kapılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
4
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın