Görüş Bildir
Haberler
Yaptığın Seçimlere Göre Hangi Efsane Kadın Oyun Karakterisin?

Yaptığın Seçimlere Göre Hangi Efsane Kadın Oyun Karakterisin?

Croft
08.03.2023 - 16:34

Oyun dünyası birbirinden dişli, güçlü ve eşsiz kadın karaktere ev sahipliği yapıyor. Peki sen yetenekleri ve hırsları sayesinde akıllarımıza kazınan bu ikonik kadınlardan hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım. Bir derdin hakkında insanlardan yardım istemekte nasılsın?

2. Partnerin için sınırlarından taviz verir misin?

3. Oyun dünyasında silahsız dolaşmak olmaz. Sana en uygun olanı seç bakalım.

4. Bu evlerden hangisinde yaşamak isterdin?

5. Senin için ideal tatil nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım, aşk hayatın nasıl gidiyor?

7. Sevdiğin biri seni üzdü diyelim, ne yaparsın?

8. Başkaları seni nasıl tanımlar?

Lara Croft!

Lara Croft!

Sen oyun dünyasının en güçlü, en dişli, en başarılı kadınlarından biri olan Lara Croft'sun! 'Yapamazsın' kelimesi kadar seni tilt eden başka bir şey yok. Bu insanları haksız çıkartmak ise en büyük hobin. Yalan yok, bazen burnunun dikine giden tavırların başına türlü dertler açmıyor değil ama seni sen yapan en önemli şeylerden biri de bu!

Ellie!

Ellie!

Karşımızda Ellie gibi kendi ayakları üstünde durmayı çok iyi bilen biri var anlaşılan. Sevdiklerin muhtemelen şu hayattaki en kalın kırmızı çizgin. Onlara yapılan yanlışı kendine yapılmış sayıyorsun. Aynı zamanda müthiş bir kararlılığa sahipsin. Aklına koyduğun şey olana kadar rahat etmiyorsun. Güven konusunda biraz problemlerin olsa da birine kalbini açtıktan sonra karşılıksız bağlanıyorsun.

9. Triss Merigold!

9. Triss Merigold!

Özünde şeker gibi bir insansın sen. iyi bir dinleyici ve iyi bir dostsun. Yardıma ihtiyacı olana koşuyor, dertlerine derman olmaya çalışıyorsun. Ancak bu tavırların saf olduğun anlamına da gelmiyor. Öfkelendiğinde ortalığı ateşe verecek güçtesin.

Chell!

Oyun dünyasının gördüğü en iş bitirici karakterlerden biri Chell senin ruh eşin olabilir. Sen konuşan değil, işi kökünden çözenlerdensin. Akılcısın. Fevri kararlar vermiyor, bir işi enine boyuna düşünmeden yapacağın şeyi eyleme geçirmiyorsun. Bu sana pek çok noktada kazandırsa da belki duygularını da biraz daha dinlesen fena olmaz?

Bayonetta!

Bayonetta!

Senin en büyük silahın bizzat kendinsin! Kendinden emin tavırların karşısında durabilecek pek fazla kişi yok ve bu gücünün farkında olman seni daha da tehlikeli kılıyor. Hayatı pek fazla ciddiye almıyor gibi görünsen de aklının bir köşesinde hep yapılacak işler, halledilecek şeyler var.

Senua!

Senua!

Kararlılık ve bir işe kendini adamanın sözlük karşılığı sensin. Hayatındaki kişiye, işine veya tutkulu olduğun herhangi bir şeye öyle sadıksın ki ölümü göze alırsın desek yeridir. En büyük düşmanınsa yine kendinsin. Kafanın içindeki sesler sana zaman zaman kendinden şüphe ettirse de iraden bunların üstesinden gelebilecek kadar sağlam.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
10
5
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Bayonetta! Senin en büyük silahın bizzat kendinsin! Kendinden emin tavırların karşısında durabilecek pek fazla kişi yok ve bu gücünün farkında olman seni dah... Devamını Gör