Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Vekillere Yumurtalı Saldırı

CHP'li Vekillere Yumurtalı Saldırı

Şanlıurfa'da bulunan CHP heyeti, 20 kişilik grubun yumurtalı saldırısına maruz kaldı. Durumu fark eden polis, birkaç yumurta atan gruba müdahalede bulunarak, ellerindeki diğer yumurtalara el koydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şanlıurfa’da temaslarını sürdüren CHP Balıkesir milletvekilleri Namık Havutçu ve Mehmet Tüm, İstanbul milletvekilleri Mahmut Tanal ve Dursun Çiçek, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Trabzon Milletvekili Haluk PekşenMuğla Milletvekili Nurettin Demir veSamsun Milletvekili Kemal Zeybek, kentin simgesi Balıklıgöl’ü gezdi.

CHP’li heyet burada balıklara yem atıp, dilek tutuktan sonra Hasan Paşa Camisi’ne doğru giderken 20 kişilik grup, yumurtalı protestoda bulundu. Durumu fark eden polis, birkaç yumurta atan gruba müdahalede bulunarak, ellerindeki diğer yumurtalara el koydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polis, protestocu grubu önce çembere aldı, ardından da alandan uzaklaştırdı. Gerginlik üzerine CHP heyeti de araçlarına binerek alandan ayrıldı.

Heyette bulunan CHP Istanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 'Şanlıurfa’da bazı belediyenin yolsuzluklarını ortaya çıkardım. Bu nedenle, bu adamlar para ile tutuldu. Bu saldırı gerçekleşti' diye konuştu.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın