Görüş Bildir
Haberler
CHP, Ekrem İmamoğlu'nun Seçim Çalışmaları İçin Bağış Kampanyası Başlattı

CHP, Ekrem İmamoğlu'nun Seçim Çalışmaları İçin Bağış Kampanyası Başlattı

FreiGeist
09.05.2019 - 17:30

Cumhuriyet Halk Partisi, Ekrem İmamoğlu'nun 23 Haziran'daki seçime yönelik çalışmaları için bağış kampanyası başlattı. Kampanyanın çağrı metninde 'Yapılacak bağışın hiç kimse için yük olmamasını diliyoruz. Kişi başı 20 TL tutarında bir bağış tüm gönülleri fethetmeye yetecektir. #HerŞeyÇokGüzelOlacak” denildi.

Paylaşımda "Desteğinizle #HerŞeyÇokGüzelOlacak" mesajı verildi.

CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan kampanya duyurusunda şöyle denildi:

YSK'nın aldığı akıl ve hukuk dışı kararla İstanbul'da 23 Haziran 2019 Pazar günü yeniden seçime gidiyoruz. Seçmen iradesine yönelik bu büyük haksızlığın başka bir boyutu daha var. 23 Haziran seçiminde partiler hazine yardımı alamayacak. İktidar partisi için bunun hiç önemi yok. Ama gücünü halktan alanlar için ciddi bir engel. Bu durumun farkında olan binlerce vatandaşımız, İmamoğlu Seçim Kampanyası'na bağışta bulunmak istediklerini ısrarla belirtiyor. Her birine yürekten teşekkür ediyoruz. Bu sıcak dostluk ve dayanışma talepleri doğrultusunda kampanya için banka hesap numaraları belirlenmiş ve bağış süreci başlatılmıştır. Yapılacak bağışın hiç kimse için yük olmamasını diliyoruz. Kişi başı 20 TL (yirmi Türk Lirası) tutarında bir bağış tüm gönülleri fethetmeye yetecektir. #HerŞeyÇokGüzelOlacak”

İmamoğlu, başka hesap bilgilerinin yer aldığı paylaşımlara itibar edilmemesi konusunda uyardı.

İmamoğlu, başka hesap bilgilerinin yer aldığı paylaşımlara itibar edilmemesi konusunda uyardı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise sosyal medya hesabından kampanya için gönderilen bağışı ve mektubu paylaştı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
48
12
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın