Görüş Bildir
Haberler
Cemal Enginyurt: 'Melih Gökçek FETÖ'cü Olduğunu İtiraf Etmiştir, Derhal Tutuklanmalı'

etiket Cemal Enginyurt: 'Melih Gökçek FETÖ'cü Olduğunu İtiraf Etmiştir, Derhal Tutuklanmalı'

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde eskiden kalma çok sayıda FETÖ’cü olduğunu söyleyen ve “Genel sekreterim Kamil Kılıç FETÖ’cüydü” diyen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için, “Ankara Cumhuriyet Başsavcısı’na sesleniyorum. Melih Gökçek’i derhal tutuklayın. Melih Gökçek FETÖ’cü olduğunu itiraf etmiştir. FETÖ’cülüğün miladı mı olur” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cemal Enginyurt, TV5 kanalında katıldığı bir programda yaptığı konuşmanın bir bölümünü sosyal medya hesabından paylaştı. Enginyurt, paylaşımına “Melik Gökçek derhal tutuklansın” notunu düştü.

Enginyurt, paylaştığı videoda şunları söyledi:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
112
43
12
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Duruma ve kişiye göre milat değişebilir. Örneğin AKPutperestlerin çakma tarihçisi Mustafa Armağan, 17-25 Aralık tarihlerinden sonra bile cemaat ile bağını ko... Devamını Gör

Bozkurt

FETÖ'den yatanlar değildir. Siz aradan "kandırıldık" diye kendinizi ve yandaşlarınızı kenara çektikten sonra Gülen ile hiçbir bağı olmadığı halde sırf bu der... Devamını Gör

paix

AKP'li olup fedöcü olmayan var mı ? Hepsinin boy boy fotoğrafları var

RaRaRa

Olurmu öyle şey işin ucu reise dokunuyor sonun da Fetöyle fotoları videoları var hatta Talibanın kurucusuyla aynı sofrada yan yana fotoğrafı bile var.