Görüş Bildir
Haberler
Cem Yılmaz Eski Eşi Ahu Yağtu'ya Dava Açtı! Ahu Yağtu Kimdir?

Cem Yılmaz Eski Eşi Ahu Yağtu'ya Dava Açtı! Ahu Yağtu Kimdir?

Sunay Korkmaz
01.06.2021 - 20:04

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, 8 yıl önce boşandığı oyuncu Ahu Yağtu'ya oğlu için ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılması için dava açtı. Peki Ahu Yağtu kimdir? İşte Cem Yılmaz'ın eski eşi hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul 11. Aile Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu'nun avukatları yer aldı. Cem Yılmaz avukatı aracılığı ile mahkemeye dilekçe sundu. Yılmaz'ın dilekçesinde, Amerikan doları kurundaki yükselişle birlikte ödediği nafakanın da arttığı, nafakanın Türk lirası cinsinden 40 bin lira olarak belirlenmesini isteği belirtildi.

Mahkeme delillerin toplanılması ve eksik hususların giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Ahu Yağtu Kimdir?

Ahu Yağtu Kimdir?

Ahu Yağtu, 11 Temmuz 1978 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Çocukluk döneminde annesi ile babası ayrıldı. İzmir Özel Fatih Koleji'nden mezun oldu.

Genç yaşta model olmak hedefiyle İstanbul'a geldi. Şahika Tekand'ın Stüdyo Oyuncuları'nda ve Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimi aldı. Hayalini gerçekleştirerek model oldu ve podyumlarda boy gösterdi, çeşitli reklam filmlerinde rol aldı.

İlk oyunculuk deneyimini 2001 yılında 90-60-90 adlı dizide rol alarak yaşadı. 2003 yılında Biri Bizi Gözetliyor yarışma programında sunuculuk yaptı.

Savcının Karısı, Kampüsistan, Kavak Yelleri, Arka Sokaklar, Komiser Nevzat, Kavak Yelleri, Aşk ve Ceza, Bir Çocuk Sevdim, Paramparça, Kadın, Kardeşlerim gibi dizilerde rol aldı. 2017 yılında Cem Yılmaz'ın sinema filmi Arif v 216'da Pervin karakterini oynadı.

İstanbul'un Bebek semtinde 'Second Chance' adlı vintage butik açtı.

Oyunculuk dışında stil danışmanlığı ve moda tasarımcılığı yapan Yağtu; İlk evliliğini yaptığı Cankat Doğan Akçura ile 2005 yılında boşandı. 2012-2013 yılları arasında komedyen Cem Yılmaz ile evli kaldı. Çiftin 'Kemal' (d.2012) adında bir çocuğu bulunuyor.

Ahu Yağtu 1.75 metre boyunda, 56 kilo ve Yengeç burcudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın